“Έχουμε τον δολοφόνο των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ.”


- Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής λένε ότι έπιασαν 2 από τους 4 δράστες
- Τουλάχιστον άλλα 10 άτομα στα χέρια της αστυνομίας


Ο ψυχρός δολοφόνος, ο άνθρωπος που καθόταν...
στο βολάν του τζιπ και αφού έκανε ελιγμό για να στήσει ενέδρα στους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έβγαλε το καλάσνικοφ από το τζάμι και γάζωσε με 23 σφαίρες τα δύο παλικάρια κρατείται όπως λένε αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής .

Τόσο εκείνος όσο και ένα ακόμη άτομο που ήταν μέσα στο τζιπ στη μοιραία συμπλοκή είναι ήδη στα χέρια της αστυνομίας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σύλληψή τους έγινε στις επιχειρήσεις σε Πέραμα και Μενίδι.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής στη ληστεία του περιπτέρου απ' όπου ξεκίνησε η μοιραία καταδίωξη μετείχαν τέσσερα άτομα. 

Οι άλλοι δύο έχουν μάλλον διαφύγει στο εξωτερικό. Ο ένας από αυτούς πρέπει να είναι εκείνος που κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε από τις σφαίρες των αστυνομικών.

Το DNA του τραυματία βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών που ωστόσο φαίνεται ότι έχουν και άλλα στοιχεία στα χέρια τους.

DNA ή δακτυλικά αποτυπώματα και άλλων από τους δράστες. Όλα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια σχετική ανακοίνωση καθώς περιμένουν την απάντηση από το αργαστήρια ώστε να πιστοποιηθεί η φυσική παρουσία των δύο στο τζιπ, το μοιραίο βράδυ στου Ρέντη.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια