Ταχύτερες διαδικασίες για τις προσλήψεις στην υγεία

Ταχύτερες διαδικασίες για τις προσλήψεις στην υγεία

Εκσυγχρονίζεται το σύστημα του ΑΣΕΠ

Την εφαρμογή ενός νέου συστήματος προσλήψεων νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς υγείας, ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.
Μέσω του συστήματος του «Ετήσιου Κυλιόμενου Πίνακα Κατάταξης», αναμένεται οι διαδικασίες προσλήψεων να γίνουν ταχύτερες και πιο απλές. 

Σκοπός του νέου συστήματος είναι αφενός να εξυπηρετήσει άμεσα τις ανάγκες των φορέων υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης, οι οποίοι επείγονται για την κάλυψη των κενών οργανικών τους θέσεων και αφετέρου να διευκολύνει τους ίδιους τους υποψηφίους επιτρέποντάς τους να συμμετέχουν στις διαδικασίες πρόσληψης για θέσεις της ειδικότητάς τους, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να υποβάλλουν ξανά τα απαιτούμενα για την απόδειξη των προσόντων τους δικαιολογητικά. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η πρώτη προκήρυξη κατάρτισης Ετήσιου Κυλιόμενου Πίνακα Κατάταξης, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το νέο σύστημα πρόσληψης μέσω Ετήσιου Πίνακα και η ανεξάρτητη αρχή καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους να παρακολουθούν το δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (asep.gr) για την έκδοση σχετικών ανακοινώσεων.
newsbeast.gr
Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...