Τι ώρα θα ξέρουμε το αποτέλεσμα των εκλογών;

Τι ώρα θα ξέρουμε το αποτέλεσμα των εκλογών;

Δείτε τα και από το κινητό σας!

Μέχρι τις 21:00-21:30 το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου, η SingularLogic θα είναι σε θέση να δημοσιοποιήσει την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος για τις 13 περιφέρειες και τους πέντε μεγαλύτερους πληθυσμιακά δήμους, μέσω ενός αντιπροσωπευτικού...
δείγματος της τάξης του 20% των εκλογικών τμημάτων.

Αυτό δήλωσε ο Γιάννης Καρακαδάς πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ανταποκριθεί τουλάχιστον το μισό του δείγματος των εκλογικών τμημάτων απ’ όλες τις περιφέρειες, συμπλήρωσε ο κ. Καρακαδάς.

Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν και οι τρεις καινοτομίες που θα εφαρμόσει φέτος η SingularLogic για καλύτερη ποιότητα και ταχύτερη ενημέρωση των πολιτών:

1. SRT 2X2 - Το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης των αποτελεσμάτων. Για πρώτη φορά φέτος η χρήση θα γίνει σε δύο διακριτικές εκλογικές διαδικασίες (περιφερειακές & δημοτικές) και δύο κύκλους εκλογών (επαναληπτικές, όπου αυτό χρειαστεί).
2. Βελτιωμένη απεικόνιση στήριξης των υποψηφίων: Επανασχεδιασμός του τρόπου απεικόνισης της κομματικής στήριξης κατά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, δίνοντας για πρώτη φορά διακριτά την κομματική προέλευση των υποψηφίων (επικεφαλής συνδυασμών), όσο και την κομματική στήριξη που έχει εξασφαλίσει κάθε συνδυασμός. Εμπλουτισμός του παραδοσιακού χάρτη με την πληροφορία των στηρίξεων για πιο ολοκληρωμένη και αντικειμενική προβολή.
3. moRE (mobile optimised Results for Elections): Ανάπτυξη εξειδικευμένης εφαρμογής για «έξυπνα» κινητά, μέσω των οποίων οι πολίτες για πρώτη φορά θα έχουν στη διάθεσή τους τη λίστα των υποψηφίων 10 ημέρες πριν τις εκλογές, καθώς και πρόσβαση στα εκλογικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης με εύχρηστο και γρήγορο τρόπο.
newsbeast
newsbeast
Share on Google Plus

About zouzouni

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...