Ο Καλογρίτσας έφυγε, ο Σαββίδης έρχεται, ή μήπως είναι η ώρα του ALPHA:

Η κυβέρνηση ξεκινάει τη διαδικασία ελέγχου των κεφαλαίων Σαββίδη με προοπτική να καταβάλει τα χρήματα τις επόμενες ημέρες. - Αμφισβητούν την διαδικασία οι υπόλοιποι καναλάρχες και οι επιλαχόντες. - Τα ερωτήματα που προκύπτουν - Δείτε τους πίνακες με τα χτυπήματα ανά άδεια.


Στον αέρα βρίσκεται πλέον ο διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών μετά την απόρριψη του αιτήματος του Ιωάννη- Βλαδίμηρου Καλογρίτσα να του δοθεί 48ωρη προσθεσμία για να καταβάλει το τίμημα της πρώτης δόσης, αφού η αποχώρησή του διαταράσσει συνολικά τη διαδικασία, και επηρεάζει κυρίως τη δημοπράτηση της τρίτης και της τέταρτης άδειας. Ταυτόχρονα, προκύπτουν σοβαρά νομικά κενά που επηρεάζουν το διαγωνισμό στο σύνολό του.. 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις νομικών κύκλων τίθεται μια σειρά ζητημάτων: Ποιό θα είναι το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει πλέον για την πρώην άδεια Καλογρίτσα ο επιλαχών; Θα είναι το ποσό που εκείνος προσέφερε ή το ποσό με το οποίο κατακυρώθηκε η άδεια στον Ιωάννη - Βλαδίμηρο Καλογρίτσα; Επίσης, το γεγονός ότι ο κ.Μαρινάκης ήταν επιλαχών στην «άδεια Καλογρίτσα» με 46,2 εκατ.ευρώ τί μπορεί να σημαίνει για την άδεια που εκείνος πήρε τελικά έναντι του ποσού των 73,9 εκατ. ευρώ; Σημειώνεται ότι ο κ.Μαρινάκης έχει ήδη καταβάλει το ποσό που αντιστοιχεί στην πρώτη δόση για την άδεια που έλαβε έναντι αυτού του ποσού, από την περασμένη Παρασκευή. 

Ήδη, πάντως, η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει τη διαδικασία ελέγχου της δήλωσης πόθεν έσχες του πρώτου επιλαχόντα στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών Ιβάν Σαββίδη, ξεκίνησε ευθύς αμέσως μετά την απόρριψη του αιτήματος του Ιωάννη- Βλαδίμηρου Καλογρίτσα να του δοθεί προθεσμία 48 ωρών για την καταβολή της πρώτης δόσης του τιμήματος που είχε προσφέρει.

Στόχος είναι η διαδικασία του ελέγχου να έχει ολοκληρωθεί έως αύριο, προκειμένου στη συνέχεια να καταβληθούν τα χρήματα που αντιστοιχούν στην πρώτη δόση. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, που ωστόσο δεν έχουν ακόμη επισήμως επιβεβαιωθεί, ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη με τον κ.Καλογρίτσα.


protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια