Σε αυτή τη χώρα που κακώς ονομάζεται Ελλάδα γιατί προσβάλει τον Αρχαίο μας Πολιτισμό αφήνουν ελεύθερους και δολοφόνους.

Είπαμε το ονομάζεται η χώρα Ελλάδα είναι πλεονασμός.
Το όνομα που μας αρμόζει είναι Μπανανία.

Βαρύτατες ευθύνες φέρει η Πολιτεία και φυσικά η Ελληνική Δικαιοσύνη και οι δικαστές της αφού θα έπρεπε να διαχωρίσει την δικογραφία για τον φόνο από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Όσον αφορά την εμπλοκή του δολοφόνου με την Χρυσή Αυγή τότε μόνο αυτή η υπόθεση θα έπρεπε να δικαστεί μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους.
Άλλο ένα ρεμάλι κυκλοφορεί ανάμεσα μας.

«Αλήτη, δολοφόνε» του φώναξαν τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι του στον Ταύρο - Δείτε το βίντεο-απάντηση της οικογένειας Φύσσα....


Άνοιξε η πόρτα της φυλακής σήμερα Παρασκευή 18/03/2016 για τον καθ’ ομολογία δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά, μετά το βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Εφετών για την αποφυλάκισή του, λόγω παρέλευσης του ανώτατου επιτρεπτού, σύμφωνα με το νόμο, ορίου προσωρινής κράτησης.

Δυόμιση χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του 34χρονου αντιφασίστα μουσικού, στο Κερατσίνι από την οποία άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της δράσης της Χρυσής Αυγής, ο Γ. Ρουπακιάς, αποφυλακίζεται, παραμένοντας σε κατ’ οίκον περιορισμό έως ότου εκδοθεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς πέρασε την πύλη των φυλακών με αυστηρότατους περιοριστικούς όρους καθώς σήμερα λήγει και το δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης που τον κρατούσε στη φυλακή. 

Σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου θα είναι υποχρεωμένος να παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασης μόνο στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κατά τις ημέρες της δικασίμου, με αστυνομική συνοδεία ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Ο Ρουπακιάς πέρασε την πόρτα του σπιτιού του στον Ταύριο λίγο μετά τις 9:30 το πρωί με δύο αστυνομικούς να τον συνοδεύουν στα τελευταία του βήματα απο την κλούβα της ΕΛΑΣ μέχρι την είσοδο του κτηρίου. Τη στιγμή που έμπαινε στην πολυκατοικία αποδοκιμάστηκε από έναν άνδρα που του φώναξε «αλήτη, δολοφόνε» από τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης το κτήριο της οποίας βρίσκεται δίπλα στην πολυκατοικία.




Στη σημερινή εξέλιξη η οικογένεια Φύσσα απάντησε με ένα βίντεο το οποίο ανέβηκε κατόπιν άδειάς της στο λογαριασμό του Αθήνα 9,84 στο YouTube με τίτλο «Απολογίες Ρουπακιά, Χρυσή Αυγή και πραγματικότητα». Σε αυτό περιλαμβάνονται αποσπάσματα της δικογραφίας με την ομολογία Ρουπακιά για τη δολοφονία Φύσσα αλλά και πλάνα από βίντεο στα οποία εμφανίζεται να χαιρετά ναζιστικά, να φορά μπλούζες με το σήμα της Χρυσής Αυγήα αλλά τις εικόνες με το αυτοκίνητο που μπήκε ανάποδα στην Παναγή Τσαλδάρη το επίμαχο βράδυ και από το οποίο κατέβηκε ο Ρουπακιάς για να δολοφονήσει τον 34χρονο μουσικό.

Το βίντεο κλείνει με την εικόνα του ματωμένου σουγιά και τη λεζάντα «Οι δολοφόνοι ζουν ανάμεσά μας».



Ο Γιώργος Ρουπακιάς ήταν προσωρινά κρατούμενος από τις 20 Σεπτεμβρίου 2013 με ένταλμα της 6ης ανακρίτριας Πειραιά, ενώπιον της οποίας απολογήθηκε για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα τη νύχτα της 18ης Σεπτεμβρίου 2013, στο Κερατσίνι. Σε βάρος του εκδόθηκε ωστόσο και δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης για την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, το οποίο έχει ανώτατο όριο προφυλάκισης 12 μήνες που άρχισαν να "μετρούν" μετά τη συμπλήρωση των 18 μηνών του πρώτου εντάλματος.

Ο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία από πρόθεση Γιώργος Ρουπακιάς, σύμφωνα με τη δικογραφία για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης που δικάζεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, φαίνεται να υπήρξε ενεργό και δραστήριο μέλος της Χρυσής Αυγής με υψηλή θέση στην Τοπική οργάνωση της Νίκαιας. Ο ίδιος χαρακτηρίζει την εμπλοκή του σε ενέργειες και δράσεις της Χρυσής Αυγής, ως "απλή υποστήριξη στο κόμμα".

«Δεν έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο. Στο μέλλον τι θα γίνεται δηλαδή με τους δολοφόνους;» διαμαρτυρήθηκε μια γειτόνισσα του Ρουπακιά.

Μάγδα Φύσσα: «Πώς βγαίνει έξω ένας κατ' ομολογία δολοφόνος;»

Όταν έγινε γνωστή η είδηση της αποφυλάκισης του δολοφόνου του γιου της η μητέρα του Παύλου Φύσσα είχε ξέσπασει ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη και λέγοντας πως νιώθει προδομένη που ο άνθρωπος που πήρε τη ζωή του Παύλου, θα βγει από την φυλακή.

Τότε είχε μιλήσει στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» και είχε πει ότι κανένας δεν περίμενε ότι θα περνούσαν 30 ολόκληροι μήνες και δεν θα είχε γίνει τίποτα για τη δολοφονία του γιου της.

«Κανείς δεν περίμενε ότι θα περνούσαν 30 μήνες και δεν θα είχε γίνει τίποτα. Κανείς δεν το περίμενε και κανείς δεν ρωτάει πώς αντέχουμε», είπε και ζήτησε από τους αρμόδιους να «σκύψουν το κεφάλι και να δουν με σοβαρότητα το θέμα».

Όπως εξήγησε, «είναι η δίκη του αιώνα, όχι μια απλή δίκη» και αναφερόμενη στον Γιώργο Ρουπακιά διερωτάται: «ο ίδιος είναι κατ' ομολογία δολοφόνος. Πώς βγαίνει έξω; Ας μου εξηγήσει κάποιος αυτούς τους νόμους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια