Άλλος ένας σύμβουλος του Τσίπρα, από τους εκατοντάδες που έχει, βγήκε να στηρίξει τον Μουζάλα και γελάσαμε λιγάκι.

Θυμάμαι προεκλογικά είχα πει ότι αν εκλεγεί ο Σύριζα αν μη τι άλλο δεν θα πλήξουμε καθόλου.

Έτσι, μέσα σε όλο αυτό τον πανικό με τη δήλωση Μουζάλα που αποκάλεσε Μακεδονία τα Σκόπια το Μαξίμου κινητοποίησε τις ομάδες στήριξης στα social media με αποτέλεσμα την δημιουργία σελίδας στήριξης στο facebook από 1200 "τάχα απλούς πολίτες".


Όμως δεν είχαμε τελειώσει με την "αυθόρμητη" στήριξη στον Μουζάλα, αφού εμφανίστηκε και ο σύμβουλος του Τσίπρα, Ματθαίος Τσιμιτάκης που σαν σωστός αριστερός  (της πλάκας) πήρε την θέση του Μουζάλα γράφοντας κάτι ακατανόητο στο twitter που μόνο αυτός καταλαβαίνει. (Ο τύπος αυτός το παίζει και δημοσιογράφος)


Αμέσως μετά την θύελλα που προκλήθηκε, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού υπέβαλε την παραίτησή του

Κύριε Τσίπρα, οι επιλογές σου σε χαρακτηρίζουν. Προφανώς όλοι όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις χρόνια τώρα ξέρουν πως αποκαλούν τα Σκόπια οι ξένοι, δεν πέφτουν από τα σύννεφα. Προφανώς δεν περιμένει κανένας να πράξει ο Τσίπρας το παραμικρό για το προαναφερθέν, προφανώς έχουμε και άλλα ή άλλα σοβαρότερα προβλήματα, προφανώς δεν ενστερνίζεται ο μέσος λογικός Έλληνας τους λαϊκισμούς του κάθε Καμμένου γνωρίζοντας ότι μόνο λαϊκίστικη ψηφοθηρία είναι και τίποτα παραπάνω ΑΛΛΑ....Όταν το κάθε ανίκανο παιδαρέλι (που πλέον κατέχει και δημόσιο αξίωμα ακολουθώντας το υπόλοιπο κοπάδι ανεπαρκών, αμόρφωτων και ανεπάγγελτων τεμπέληδων φραπεδιάρηδων) βγαίνει και γράφει ή λέει δημοσίως , με μεγαλύτερη ελαφρότητα από αυτή που οι περιστάσεις σηκώνουν, τέτοιες μπούρδες αυτομάτως τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνα.

Αφού ενώσαμε τον Βορρά εναντίον του Νότου, αφού τους κάναμε να χορεύουν με νταούλια και ζουρνάδες, αφού κλείσαμε τις τράπεζες, αφού δυο χρόνια τώρα φωνάζουμε welcome brothers λαθρομετανάστες, αφού διορίσαμε στο δημόσιο μέχρι και τον σκύλο μας, αφού η τραγωδία στους δίδυμους πύργους είναι έργο τέχνης η καριέρα χολέρα και τα γοβάκια της Ελενίτσας μας είναι εκπληκτικά, αναγνωρίζουμε ως κουβαρντάδες που είμαστε ότι η Μακεδονία είναι τα Σκόπια. Αφού το λένε και οι άλλοι εμείς γιατί να μην το πούμε;
Α ρε Κατακαημένε ΛΕΩΝΙΔΑ(και πόσοι άλλοι)να ήξερες γιατί πέθανες στις Θερμοπύλες.

Αν το να αγαπάς και να υπερασπίζεσαι την πατρίδα σου σημαίνει ότι είσαι εθνικιστής, ε τότε ναι είμαι εθνικιστής και καμαρώνω γι αυτό.
Τελικά σε αυτή τη χώρα τα έχουμε μπερδέψει πολύ, όποιος δεν στηρίζει τους ψευτοαριστερούς Συριζαίους, όποιος δεν στηρίζει τους λαθρομετανάστες και τους ομοφυλόφιλους είναι εθνικιστής, ρατσιστής, και ομοφοβικός. Όλες αυτές τις έννοιες τις μάθαμε από τον κομματικό στρατό του σύριζα που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο για να στηρίξει τα αφεντικά του με τις μεγάλες τσέπες.

Όλοι Βαφτίσαμε όλους τους λαθρομετανάστες πρόσφυγες απλά και μόνο για δοθούν κάποια κονδύλια σε αμαρτωλές ΜΚΟ που παντελονιάζουν τα φράγκα.
Σαφώς όμως και υπάρχουν ΜΚΟ που προσφέρουν έργο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια