Διεθνής απομόνωση: Μετά τα Σκόπια και τη Βουλγαρία σφραγίζουν τα σύνορα τους με την Ελλάδα μέχρι και οι Αλβανοί

Απύθμενη ανικανότητα και βλακεία από εμμονικά, ιδεοληπτικά απολιθώματα σταλινικο-τροτσκιστικής κοπής, που χαζογελούν ξεδιάντροπα τρώγοντας Σμυρνέϊκα κουλουράκια....


Φοβερή διορατικότητα και επιβεβαίωση της μεγάλης διπλωματικής μάχης και ανθρωπιστικής πολιτικής του εμπνευσμένου ηγέτη μας που πριν δυο μέρες αλλά έλεγε και αλλά υπέγραφε.

Μόνοι μας πυροβολούμε τα πόδια μας, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας, μόνοι μας αυτοκτονούμε κάθε φορά που πάμε στις κάλπες.

Ακόμα και οι Ιταλοί μας γύρισαν την πλάτη αφού στέλνουν στρατό στα σύνορα μας με την Αλβανία, ώστε από κοινού Ιταλοί και Αλβανοί να φυλάνε τα σύνορα με τη χώρας μας για τυχόν νέα ροή μεταναστών μετά το κλείσιμο των συνόρων από τα Σκόπια.




Τα Τίρανα, μετά και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Εντι Ράμα, στο περιθώριο της εξωθεσμικής διάσκεψης της Βιέννης ότι δεν βρίσκει «τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει η Αλβανία να ανοίξει τα σύνορα», έκαναν δεκτό το αίτημα της Ιταλίας να αναπτυχθούν από αύριο καραμπινιέροι στην ελληνοαλβανική μεθόριο για μεικτές περιπολίες με την αλβανική αστυνομία. Ενώπιον του ενδεχομένου να στραφούν οι ροές προς την Αλβανία και από εκεί για την Ευρώπη μέσω Ιταλίας ή Μαυροβουνίου, οι ιταλικές Αρχές επέλεξαν να οργανώσουν από κοινού με τις αλβανικές, την «άμυνά» τους στα ελληνοαλβανικά σύνορα. 

Είναι η πρώτη φορά από τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του ’40, που αναπτύσσονται στα ελληνοαλβανικά σύνορα ένοπλα ιταλικά τμήματα, επισήμαιναν πηγές στα Τίρανα.

Φυσικά στην ίδια γραμμή, δηλαδή φύλαξη συνόρων με στρατό, προχώρησε και η Βουλγαρία βλέποντας πως πιθανή ροή λαθρομεταναστών μπορεί να μεταφερθεί και εκεί.



Δυστυχώς η ανόητη πολιτική του προέδρου του 15μελούς τσίρκου ανοίγει πάλι την όρεξη των Αμερικανών που επιθυμούν διακαώς τα Σκόπια να ανομάζονται Μακεδονία

Έτσι η αμερικανική πρεσβεία σε ανακοίνωση της με αφορμή την επίσκεψη της υφυπουργού Εξωτερικών Βικτόρια Νούλαντ στην Ελλάδα αποκαλεί τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία.

Η προκλητική αναφορά στο όνομα Μακεδονία από την αμερικανική πρεσβεία έδωσε θάρρος στα Σκόπια, τα οποία αφού έχουν κλείσει τα σύνορα εδώ και αρκετές ημέρες εγκλωβίζοντας δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα, βγήκαν μέσω του προέδρου του Γκιόργκι Ιβάνοφ να πουν πώς η Ελλάδα βάζει σφραγίδα σε πρόσφυγες με ψεύτικα στοιχεία και πώς αν δεν είχαμε κλείσει τα σύνορα θα είχαμε γεμίσει τζιχαντιστές. Ξαφνικά δηλαδή τα Σκόπια απέκτησαν ρόλο και την πέφτουν την Αθήνα. 

Κι αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο, ούτε το κάνουν χωρίς τις πλάτες εδικά των Αμερικανών, και των Ευρωπαίων που σχέδιο τους είναι να μείνουν στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες με στόχο την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού. Δεν είναι επίσης τυχαίο που οι μουσουλμάνοι στην πλειονότητα τους λαθρο συνωστίζονται στη Μακεδονία και στα νησιά του Αιγαίου.



Για να συνοψίσουμε: Μάθανε ότι γαμι_ _ αστε πλακώσανε και οι γύφτοι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια