Ο Πούτιν δοκιμάζει τα νέα όπλα της Ρωσίας και απειλεί για χτυπήματα με πυρηνικά....

Πούτιν: “Ελπίζω να μην χρειαστεί η χρήση πυρηνικών όπλων κατά των τρομοκρατών”
Το υποβρύχιο Rostov-on-Don μόλις χθες εκτόξευσε πυραύλους τύπου “κρουζ” κατά του ISIS
Αποδείχθηκε ότι διαθέτουμε πυραύλους υψηλής ακρίβειας, λέει ο Πούτιν....


Το παιχνίδι στη Συρία μοιάζει με τεράστια σκακιέρα στην οποία ο Πούτιν φαίνεται πως αποφάσισε να “κατεβάσει” την αφρόκρεμα του ρωσικού οπλοστασίου. Μετά τα αεροσκάφη Su-34 και ύστερα από τους πυραύλους S-400 που δημιούργησαν μια αδιεπέραστη “ομπρέλα” πάνω από τη Συρία ο Ρώσος “Τσάρος” εμφάνισε ανοιχτά της Συρίας το “αόρατο” υποβρύχιο Rostov-on-Don το οποίο είναι εξοπλισμένο με βαλλιστικούς πυραύλους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να φέρουν και πυρηνικές κεφαλές.



Πριν περάσουν μερικές ώρες από την “εμφάνιση” του Rostov-on-Don ανοιχτά της Συρίας η Μόσχα έσπευσε να ανακοινώσει ότι έπληξε στόχους τζιχαντιστών με πυραύλους τελευταίας γεννιάς που εκτοξεύτηκαν από το συγκεκριμένο σκάφος.
Αμέσως μετά ακολούθησε η ενημέρωση του Πούτιν από τον υπουργό Άμυνας και λίγη ώρα πριν “κυκλοφόρησε” η αντίδραση-σχόλιο του “Τσάρου” ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να αναλύουμε όλα όσα συμβαίνουν στο πεδίο της μάχης. Οι πύραυλοι “Καλίμπρ” (επιφανείας – επιφανείας) και οι KH101 (αέρος-επιφανείας) αποδείχθηκε ότι είναι μοντέρνοι και υψηλής ακρίβειας και9 πλέον γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι είναι όπλα ακρίβειας τα οποία μπορούν να εξοπλιστούν και με συμβατικές και με πυρηνικές κεφαλές».

Μάλιστα ο Βλαντιμίρ Πούτιν συμπλήρωσε με νόημα: «Φυσικά, αυτό δεν είναι απαραίτητο όταν μάχεσαι τρομοκράτες και, ελπίζω, να μην χρειαστούν ποτέ».



Ξαφνικά λοιπόν η Ρωσία επεμβαίνει ανοιχτά υπέρ του Άσαντ ρίχνοντας στο τραπέζι τα όπλα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει και μερικές ώρες μετά τις κατηγορίες προς τις δυτικές δυνάμεις πως αντί του ISIS χτυπούν δυνάμεις του Σύρου Προέδρου ο Ρώσος πρόεδρος θυμίζει ότι μόλις έκανε “τεστ” στους νέους του πυραύλους και βεβαιώθηκε πως λειτουργούν άψογα.

  

 Πληροφορίες: RT

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια