Διακοπή στο ντέρμπι και πόλεμος οπαδών και αστυνομικών με εκατέρωθεν ρίψεις φωτοβολίδων και χημικών....

Στην Ελλάδα μπορεί να μην έχουμε, ακόμα, δολοφόνους Τζιχαντιστές, αλλά έχουμε δολοφόνους - οπαδούς ομάδων.
Για μια ακόμη φορά είμαστε θεατές στο ίδιο έργο, στη βία των γηπέδων....
 

Οι οπαδοί του Παναθηναικού μπήκαν στο γήπεδο - Μάχες σώμα με σώμα με τους άνδρες των ΜΑΤ- Αστυνομικός παρελήφθη από ασθενοφόρο μετά από τραυματισμό από φωτοβολίδα

Μετά από πολλές διαβουλεύσεις ο διατητής της αναμέτρης αποφάσισε να μην γίνει το ντέρμπι της Λεωφόρου, λόγω του εκτεταμένου φόβου που υπήρχε για τη δημιουργία νέων επεισοδίων, πέρα από τα έκτροπα που είχαν σημειωθεί νωρίτερα.

Επεισόδια και διαβουλεύσεις για την έναρξη του αγώνα

Έντονες διαβουλεύσεις γινόντουσαν για αρκετή ώρα στη Λεωφόρο, με την πλευρά του Ολυμπιακού να ζητά να μην γίνει το παιχνίδι, με αφορμή τη φωτοβολίδα που έριξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά την είσοδο των ερυθρόλευκων στο γήπεδο και έπεσε στο πόδι του Φινμπόγκασον. 

Από τον Παναθηναϊκό τόνιζαν ότι η φωτοβολίδα δεν χτύπησε τον παίκτη του Ολυμπιακού και ζητούν το παιχνίδι να ξεκινήσει και να διακοπεί αν συμβεί το παραμικρό. 

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε εκείνη την ώρα στη Nova "Εμείς σε ζούγκλα δεν παίζουμε" και στη συνέχεια μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο ζήτησαν από τους διαιτητές να μην γίνει η αναμέτρηση. 


Μέχρι και τις 18.50 στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα είχαν βγει μόνο οι τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού και κανένας από την πλευρά του Ολυμπιακού. 

Στις 19.20 ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου πως εάν πέσει μία φωτοβολίδα ή κροτίδα θα είναι υπαίτιος ο Παναθηναϊκός, κάτι που έκανε ξεκάθαρο το ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει

Ασθενοφόρο παρέλαβε τραυματία αστυνομικό αι η κατάσταση του θεωρείτε κρίσημη.
Ο αστυνομικό είναι χτυπημένος σοβαρά, μάλλον από κάθισμα που του έριξε οπαδός στη θύρα 12.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια