Ένας νεκρός στο Μενίδι από την κακοκαιρία.

Ο άνδρας είχε εγκλωβιστεί με μια ηλικιωμένη γυναίκα στο αυτοκίνητό τους στο Μενίδι
Τους απεγκλώβισαν κάτοικοι της περιοχής με απίστευτη αυτοθυσία....

Πυροσβέστης εγκλωβίστηκε στις λάσπες και δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν οι συνάδελφοί του!
Ασύλληπτες εικόνες από την στιγμή της νεροποντής
Πάνω από 500 επεμβάσεις της πυροσβεστικής από Ελευσίνα ως Μενίδι
Δεν προλάβαιναν να βγάζουν επιβάτες από τα εγκλωβισμένα αυτοκίνητα πυροσβέστες και αστυνομικοί

Δυστυχώς έγινε αυτό που όλοι απεύχονταν. Το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική άφησε πίσω του εκτός από καταστροφές και έναν νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που η καταιγίδα ήταν σε εξέλιξη και η οδός Αριστοτέλους στο Μενίδι είχε μετατραπεί σε χείμμαρο με το νερό να καταπίνει ότι έβρισκε στο διάβα του δεκάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους. 

Σε ένα από αυτά ήταν ένας 50χρονος άνδρας και μια ηλικιωμένη γυναίκα, πιθανότατα η μητέρα του. Οι περαστικοί ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας έτρεξαν με αυτοθυσία να τους βοηθήσουν. Άνοιξαν με δυσκολία τις πόρτες του αυτοκινήτου και απεγκλώβισαν την γυναίκα αλλά και τον οδηγό ο οποίος όμως σύμφωνα με μαρτυρίες είχε χάσει τις αισθήσεις του. Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ και μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Άγνωστη παραμένει ακόμα η αιτία θανάτου του άνδρα.



Ώρες αγωνίας για πυροσβέστη
Πανικός και κινητοποίηση πριν από λίγο πάλι στο Μενίδι όπου ένας πυροσβέστης αγνοούνταν για αρκετή ώρα! Ο πυροσβέστης είχε κληθεί να βοηθήσει πολίτες την ώρα της έντονης κακοκαιρίας. Οι συνάδελφοί του περνώντας στιγμές αγωνίας δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν γιατί ο ασύρματός του είχε μπλοκάρει και ο πυροσβέστης είχε εγκλωβιστεί στην λάσπη! Πάλευε επί μια ώρα να ξεφύγει αλλά ήταν αδύνατο. Τελικά, τον εντόπισαν και τον απεγκλώβισαν και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Ο πυροσβέστης είναι καλά στην υγεία του και ήδη πήρε εξιτήριο και βρίσκεται στο σπίτι του.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια