Δεσμεύουν για ένα μήνα την καρδιά του Αιγαίου.... οι τούρκοι, για δήθεν γυμνάσια....

Κατά τα άλλα, Βερολίνο και Βρυξέλες συνεχίζουν μας πιέζουν να "συνεργαστούμε με τους "καλούς" τούρκους στο Αιγαίο αφού βλέπουν ότι ο Τσίπρας είναι πρόθυμος να κάνει  τα πάντα. Βεβαίως γνωρίζουν και τις αντιλήψεις των ψευτοαριστερών ότι είναι υπέρ της κατάργησης των συνόρων....
 

Η Τουρκία “δεσμεύει” για ένα μήνα την “καρδιά” του Αιγαίου, για ασκήσεις με πραγματικά πυρά. Στον χάρτη που δημοσιεύουμε φαίνεται η περιοχή που έχει δεσμευτεί από την Άγκυρα για την περίοδο 15 Νοεμβρίου-15 Δεκεμβρίου.

Όλο και συχνότερα η Τουρκία επιλέγει να δεσμεύει περιοχές οι οποίες “χωρίζουν” το Αιγαίο στη μέση δημιουργώντας συνθήκες για κλίμα έντασης και προστριβών στα ελληνοτουρκικά. Σε πολλές περιπτώσεις δεν χρησιμοποιεί καν τις περιοχές που δεσμεύει,αφού ο στόχος δεν είναι οι ασκήσεις αλλά ο “εθισμός” της Ελλάδας αλλά κυρίως των “συμμάχων” σε NATO και ΕΕ ,ότι όλα αυτά είναι περίπου φυσιολογικά.

Κι όλα αυτά τη περίοδο που με πολύ θράσος Βερολίνο και Βρυξέλλες μας …επιπλήττουν επειδή είμαστε καχύποπτοι στην πρόταση για ελληνοτουρκική συνεργασία στο Αιγαίο για το προσφυγικό. Ο χάρτης επιβεβαιώνει την ελληνική δυσπιστία. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια