Ποινή φυλάκισης για όσους δεν έχουν εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες!!!

Έτσι τουλάχιστον εισηγήθηκε ένας χαρτογιακάς πρόεδρος του ΟΑΣΑ.
Μήπως ρε φίλε να τους εκτελούμε κατευθείαν στο λεωφορείο και να πετάμε το πτώμα στο δρόμο.

Στην επιτροπή που έλεγε αυτά τα λόγια ο χαρτογιακάς ήταν και βουλευτές του Σύριζα που ευρισκόμενοι παλιά στην αντιπολίτευση φώναζαν στον κόσμο να μην πληρώνει τίποτα...

Κάποιοι από αυτούς έτρεχαν στα διόδια και σήκωναν τις μπάρες, επίσης αυτοί δεν ήταν που μετείχαν στο κίνημα δεν πληρώνω....

Βέβαια μετά το άνοιγμα των φυλακών με τον νόμο Παρασκευόπουλου και την απελευθέρωση βιαστών, δολοφόνων και κάθε λογής εγκληματία, υπάρχει πολύς χώρος στις φυλακές για να βάλουμε τους εγκληματίες που δεν πληρώνουν εισιτήριο.

Ρε χαρτογιακά με τον παχυλό μισθό, σου είπε ποτέ κανένας ότι έχουμε 30% ανεργία ή περίπου 1.300.000 ανέργους. Αντί να ανεβάζεται τα εισιτήρια φτιάξτε καλύτερες συνθήκες στις αστικές συγκοινωνίες για τους επιβάτες και μετά μίλα.

Δεν έχετε καμία επαφή με τον κόσμο και δεν καταλαβαίνεται ότι φορτώνει και κάποια στιγμή θα εκραγεί. Εκεί σε θέλω να δω τι θα λες πρόεδρε.

Όσοι «συλληφθούν» να χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς εισιτήριο, θα κινδυνεύουν ακόμα και με φυλάκιση, εάν γίνει αποδεκτή η πρόταση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣΑ, Γρηγόρη Δημητριάδη

Σαν να μην ήταν αρκετή η επερχόμενη αύξηση 10% στις τιμές των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες, πλέον, όσοι «συλληφθούν» να χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς εισιτήριο, θα κινδυνεύουν ακόμα και με φυλάκιση, εάν γίνει αποδεκτή η πρόταση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣΑ, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Το στέλεχος των αστικών συγκοινωνιών ευχαρίστησε την κυβέρνηση που υιοθέτησε τις περισσότερες προτάσεις που της είχε καταθέσει και πρόσθεσε πως είχε συστήσει να μετατραπεί σε πλημμέλεια από πταίσμα η αποφυγή χρήσης εισιτηρίων.

«Είχαμε πει ότι και η αποφυγή εισιτηρίων έπρεπε να γίνει πλημμέλεια αντί πταίσματος, όχι προφανώς για να τιμωρήσουμε αυστηρά κάποιον, αλλά απλά και μόνο για να περάσει ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι οι αστικές συγκοινωνίες πρέπει να είναι βιώσιμες και ποιοτικές, αντί να τις κατασπαταλούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητριάδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια