Η ανιψιά του Μητσοτάκη η κυρία Λυμπεράκη του ποταμιού και τα ψέματα της....

Όσο περνάει ο καιρός τόσο θα αποκαλύπτεται η γελοιότητα ενός τηλεοπτικού κόμματος ιδεολογικά ασπόνδυλου στηριγμένο στην επικοινωνία της φανφάρας.

Πελάτες του οι απολιτίκ πιτσιρικάδες που ασχολούνται με τη πολιτική όση ώρα είναι μπροστά στη κάλπη γοητευμένοι από τον σακιδιοφόρο ιερέα της δηθενιάς.


Τη Μουρούτεια μονταζιέρα  πήρε… το ΠΟΤΑΜΙ μέσω του γνωστού νεοφιλελεύθερου στελέχους του Αντιγόνης Λυμπεράκη.
Τι έκανε η κ. Λυμπεράκη; Δημοσίευσε μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι είναι από τη Ρωσία και δείχνει άδεια ράφια σε Σούπερ Μάρκετ και εύχεται και ...στα δικά μας! 
Τύφλα νάχει ο Γκέμπελς!

Φυσικά το συμβάν αυτό δεν είναι νέο αλλά έγινε τον Δεκέμβριο του 2014, όμως δείχνει το ήθος της κυρίας αυτής. Βέβαια θα μου πείτε σόι πάει το βασίλειο....

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη δεν είναι τυχαία. 
Πρώην Αντιπρόεδρος της "Δράσης" και γνωστή για τις νεοφιλελεύθερες απόψεις της, δεν δίστασε, για να ειρωνευτεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις δηλώσεις Α.Τσίπρα, να χρησιμοποιήσει φωτογραφία που καμία σχέση δεν έχει με την Αγία Πετρούπολη του 2014 , καθώς έχει τραβηχτεί στις 16 Μαρτίου 2011 στο Τόκιο (φωτογραφία του Reuters), δε δίστασε να ευχηθεί ειρωνικά σκηνές με άδεια ράφια σούπερ μάρκετ να συμβούν και στην Ελλάδα. Αυτή η γυναίκα είναι καθηγήτρια Πανεπιστημίου.

Δείτε την φωτογραφία από την Ιαπωνία που η Λυμπεράκη την παρουσίασε σαν Ρώσικη.

Το "ΝΕΟ ΑΙΜΑ" του Ποταμιού, έχει περάσει από 6 κόμματα και είναι ανιψιά του Μητσοτάκη.

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Ψιλά γράμματα για όσους δεν διστάζουν να κάνουν απάτη, να κοροϊδέψουν και να χειραγωγήσουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν την πολιτική τους κατεύθυνση. Έτσι κ. Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου;


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια