Ρήγμα στον Σύριζα αλλά η αντιπολίτευση ....έσωσε την κυβέρνηση.

Τελικά έχουμε αριστερή κυβέρνηση που κυβερνά ....με την Δεξιά αντιπολίτευση και την αντιπολίτευση την κάνουν ....οι ίδιοι οι υπουργοί και τα ηγετικά στελέχη της κυβέρνησης. 
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!!


Υπερψηφίστηκαν τα προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημονίου με μεγάλη πλειοψηφία που σημαίνει πως τα σκληρά μέτρα πλέον είναι νόμος του κράτους, αλλά δημιουργείται τεράστιο πολιτικό θέμα για την κυβέρνηση που είδε να "ματώνει" από βουλευτές που καταψήφισαν τη συμφωνία. 

Τα σκληρά μέτρα υπερψηφίστηκαν από 229 βουλευτές, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όλους τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τους βουλευτές του Ποταμιού και εκείνους του ΠΑΣΟΚ. 

Ωστόσο, τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εύκολα, καθώς από τους 149 βουλευτές, 32 βουλευτές ψήφισαν ΟΧΙ, 6 βουλευτές παρών και μία βουλευτής, η κα Τσανάκα Αλεξάνδρα απουσίαζε από τη διαδικασία.

Ανάμεσα στα βροντερά όχι ήταν εκείνα της κας Κωνσταντοπούλου, του κ. Βαρουφάκη, του κ. Λαφαζάνη, του κ. Στρατούλη, του κ. Ήσυχου και της κας Νάντιας Βαλαβάνη. 

Με τα δεδομένα αυτά δημιουργείται μείζον πολιτικό θέμα, μία καυτά πατάτα που πρέπει πλέον να διαχειριστεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός που τις επόμενες ώρες θα πρέπει να λάβει αποφάσεις. Το πρώτο βήμα που θεωρείται σχεδόν βέβαιο είναι ο ανασχηματισμός, ο οποίος θα γίνει το μεσημέρι και το απόγευμα θα ορκιστούν στο Προεδρικό μέγαρο....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια