Χρυσαυγίτης στα Πατήσια τσακώθηκε με αντιεξουσιαστές και τράβηξε όπλο!

Ο οπλοφόρος πυροβόλησε πολλές φορές στον αέρα - Σε 10 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία - Επίθεση από χρυσαυγίτες καταγγέλλουν αντιεξουσιαστές που έκαναν μοτοπορεία στα ΕΛΠΕ
Επεισόδιο μεταξύ ενός χρυσαυγίτη και περίπου 10 μελών αντιφασιστικών οργανώσεων σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή των Πατησίων, ευτυχώς χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, η συμπλοκή συνέβη περίπου στις 12:30 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Σκιάθου. Η ομάδα των αντιεξουσιαστών πραγματοποιούσε πορεία με μοτοσικλέτες προς την εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια, όταν συνάντησε ένα άτομο που πρόσκειται στη Χρυσή Αυγή.
Οι πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι υπήρξε επεισόδιο μεταξύ των αντιεξουσιαστών και του χρυσαυγίτη χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη και πώς ξεκίνησε η συμπλοκή. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο χρυσαυγίτης, που μάλιστα φέρεται να εργάζεται στα γραφεία της ΧΑ στην οδό Δηλιγιάνη, οπλοφορούσε. Το μέλος της Χρυσής Αυγής φέρεται να έβγαλε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.
Όταν έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής προχώρησε σε 10 προσαγωγές. 
protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια