Δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου.... ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ Προτείνει και ο Τσίπρας....

Μπράβο στον Τσίπρα που τιμά τα παντελόνια που φοράει και έρχεται σε σύγκρουση με τους ξένους νταβαντζήδες δανειστές που ζητούν το αίμα του Ελληνικού λαού.


Οι εξελίξεις είναι δραματικές, καθώς ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό όπου ανακοίνωσε πως την επόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα επί της πρότασης των δανειστών. 

Από το διάγγελμα του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα φάνηκε ξεκάθαρα η δική του αρνητική στάση απέναντι στις προτάσεις των δανειστών, κάτι που ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να σημαίνει για την επόμενη ημέρα, εάν δηλαδή αυτό το δημοψήφισμα είναι δημοψήφισμα υπέρ του ευρώ ή της επιστροφής στη δραχμή. 

Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός το Σάββατο θα υπάρξει σύγκλιση της Ολομέλειας της Βουλής, η οποία θα πρέπει να δώσει το πράσινο φως για το δημοψήφισμα όπως ορίζει το Σύνταγμα. 

Ήδη, σύμφωνα με διαρροές από τη Νέα Δημοκρατία, ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης ενημέρωσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά πως την Κυριακή στις 5 Ιουλίου θα διεξαχθεί δημοψήφισμα. 

Επίσης, όλοι οι υπόλοιποι αρχηγοί των κομμάτων έχουν ήδη ενημερωθεί από το Μαξίμου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια