Ακραία επίθεση της Κωνσταντοπούλου στους δημοσιογράφους που θυμίζει σκοτεινές εποχές....

Το έχουμε ξαναπεί, σε σημείο να καταντούμε κουραστικοί, η κοπέλα έχει πρόβλημα, ίσως να προέρχεται από χαμηλή αυτοεκτίμηση και μέσω αυτής της αντίδρασης να θέλει να δείξει δυναμικό χαρακτήρα, ίσως από ψυχολογικά θέματα, δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει, όμως θα πρέπει να βρεθεί μια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, γιατί η κυρία διασύρει τον θεσμό του Προέδρου της Βουλής....


Τα ΜΜΕ κατηγόρησε για την συμπεριφορά της χθες προς τον αξιωματικό της αστυνομίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η Πρόεδρος της Βουλής ζητούσε τα στοιχεία των δημοσιογράφων και τους "διέταξε" να σταματήσουν την παραπληροφόρηση.
«Την ώρα που δεν είχαν οι καρκινοπαθείς φάρμακα, την ώρα που δεν υπήρχαν φάρμακα στα νοσοκομεία κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν πλήρωναν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις», είπε μεταξύ άλλων

Προκλητική απέναντι στους δημοσιογράφους που απλά έκαναν την δουλειά τους εμφανίστηκε σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής κατηγορώντας τα ΜΜΕ για παραπληροφόρηση σχετικά με το χθεσινό περιστατικό που έγινε έξω από την Βουλή. Η κα Κωνσταντοπούλου δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να ζητήσει συγγνώμη για την υπερβολική της συμπεριφορά χθες προς τον αστυνομικό που απλά εκτελούσε εντολές και έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας στους συναδέλφους που της ζήτησαν δήλωση.

Όταν ο δημοσιογράφος της είπε ότι την κατηγορούν ότι έθιξε έναν έλληνα αστυνομικό ακολούθησε ο απίστευτος διάλογος:

- Πρόεδρος: «Εσείς ποιός είστε;» 
- «Δημοσιογράφος είμαι» 
- Πρόεδρος: «Πως λέγεστε;» 
- «Γκούμας λέγομαι»
- Πρόεδρος: «Αυτό το οποίο κάνετε είναι σωστό; Έρχομαι σε μια εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη. Αν θέλετε κάποια δήλωση μπορείτε να την ζητήσετε. Αυτή την στιγμή το να με εμποδίζετε να προσέλθω στην εκδήλωση είναι παραβίαση των δικών σας υποχρεώσεων».

Όταν οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν να τους κάνει ένα σχόλιο εκείνη ρώτησε ξανά τον δημοσιογράφο από ποιό μέσο είναι. Όταν της απάντησε ότι είναι από το Star του είπε με το γνωστό της ύφος:

«Θα φροντίσετε να αποκαταστήσετε την πραγματικότητα για όλη την παραπληροφόρηση που ο τηλεοπτικός σας σταθμός έχει μεταδώσει».

Τελικά η κα Κωνσταντοπούλου αφού μίλησε στην εκδήλωση «έκανε την χάρη» στους δημοσιογράφους να τους κάνει μια δήλωση για τα χθεσινά: 

«Ζήτησα να αποκατασταθεί η εικόνα του κοινοβουλίου που δεν είναι ένα κοινοβούλιο εχθρικό προς τους πολίτες ακόμα και όταν οι πολίτες διαμαρτύρονται. Θα περίμενα λοιπόν αυτά τα θέματα να είναι που αναδεικνύονται δηλαδή τα δίκαια αιτήματα των πολιτών και οι προσπάθειες των αρμοδίων υπουργών να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που δημιούργησαν τα μνημόνια και όχι να αποπροσανατολίζεται η συζήτηση και όχι να δημιουργούνται εντυπώσεις μιε μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης που οργανώνουν εκείνα τα ΜΜΕ που εχουν επωφεληθεί και έχουν οργιωδώς στην πραγματικότητα ωφεληθεί από μια χαριστική πολιτική των μνημονιακών περιόδων την ώρα που δεν είχαν οι καρκινοπαθείς φάρμακα, την ώρα που δεν υπήρχαν φάρμακα στα νοσοκομεία κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν πλήρωναν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις». 

Τέλος, η κα Κωνσταντοπούλου προκάλεσε να παιχτεί όλο το απόσπασμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια