Είστε σίγουροι πως το παιδί σας δεν θα ακολουθήσει κάποιον άγνωστο αν το δελεάσει με κάτι; (βίντεο)

Ένα πείραμα που κάνει τους πάντες να ανατριχιάσουν από τον τρόμο. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς γονιός για να σοκαριστεί από την απόδειξη του πόσο εύκολα μπορεί ένας ξένος να απαγάγει ένα παιδί. Ένα video που σαρώνει το internet....


Ένας νεαρός άνδρας αποφάσισε να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα. Ήθελε να αποδείξει πόσο εύκολο είναι για κάποιον άγνωστο να απαγάγει ένα παιδί που παίζει μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Το μόνο που του χρειάζεται είναι ένα σκυλί...

Ο JoeySalads είναι χρήστης του YouTube και συχνά ανεβάσει video με φάρσες. Αυτή τη φορά προτίμησε ένα κοινωνικό πείραμα. Πήγε σε μια παιδική χαρά και το πρώτο που έκανε ήταν αν συστηθεί στους γονείς και να πάρει την άδειά τους για να μιλήσει στο παιδί τους. Οι τρεις μητέρες εμφανίστηκαν βέβαιες πως το παιδί τους δεν θα μιλούσε σε έναν ξένο, πολύ δε περισσότερο δεν θα τον ακολουθούσε, αφού αυτό είναι κάτι που τους λένε καθημερινά.

Ό,τι κι αν λένε οι γονείς, όμως, τα παιδιά είναι αθώα.

Ο Joey πλησιάζει τα παιδιά και τα ρωτά αν θέλουν να δουν το σκυλάκι που έχει μαζί του. Πιάνει κουβέντα μαζί τους και στο τέλος και τα τρία παιδιά τον ακολουθούν με τη θέλησή τους, γιατί θέλουν να δουν και τα υπόλοιπα κουτάβια που τους λέει πως έχει.

Όλα γίνονται μπροστά στα μάτια των γονιών τους, που δεν μπορούν να πιστέψουν πως τα παιδιά τους αψηφούν τις συμβουλές τους και πολύ εύκολα ακολουθούν έναν άνδρα που δεν γνωρίζουν καθόλου!


newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια