Απόφαση της Ευρώπης για τους λαθρομετανάστες - χαστούκι για την Χριστοδουλοπούλου....

Νομίζω ότι η απόφαση αυτή είναι μεγάλο χαστούκι στην λαθρομεταναστολάγνα γραία που παριστάνει την υπουργό (τρομάρα της)!! Η απόφαση αυτή επαναλαμβάνει αυτό που λέει και σκέπεται ο κάθε νοήμων πολίτης αυτής της χώρας. Οι άνθρωποι αυτοί που κατακλύζουν τα παράλια μας κατά ποσοστό 95 -97% είναι λαθρομετανάστες....
που απλά έμαθαν ότι εδώ οι τεμπέληδες περνάνε καλύτερα ο ήλιος είναι καλύτερος, υπάρχει χρήμα και φροντίδα για αυτούς και βεβαίως αρκετοί από αυτούς έρχονται με συγκεκριμένη αποστολή από την τουρκία, δηλαδή κάτι σαν την επανάληψη των γεγονότων του μοιραίου 2007-8. 

Κανείς από αυτούς δεν έχει θέση στην πατρίδα μας και πρέπει όλοι να επιστρέφουν (έστω και με το ζόρι) από εκεί που ήρθαν. Κανονικά δεν πρέπει καν να αποβιβάζονται ούτε βεβαίως να "διασώζονται" γιατί εδώ έχουμε χάσει πια το νόημα των λέξεων.. Διασώζω στην θάλασσα σημαίνει ότι βοηθώ να σωθεί κάποιος που από "sea perils" or "act of God" κινδυνεύει, και όχι κάποιον που βουλιάζει το πλωτό του μέσον για να τον μαζέψουν.. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για την γραία..!! 

Σύμφωνα με το σχέδιο, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που θα επιζήσουν από την επικίνδυνη διέλευση της Μεσογείου ή του Αιγαίου «θα στέλνονται πίσω», σύμφωνα με ένα νέο πρόγραμμα ταχείας επανόδου που θα συντονίζεται από την Frontex.

Σύμφωνα με το σχέδιο απόφασης, δεν προβλέπεται σημαντική επέκταση των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης στη Μεσόγειο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, παρά τις πιέσεις που ασκούνται έπειτα από τις αλυσιδωτές τραγωδίες στη θάλασσα.

Το κείμενο της απόφασης φθάνει μόνο μέχρι την επικύρωση της απόφασης της κοινής συνόδου των υπουργών Εξωτερικών και Εσωτερικών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον διπλασιασμό της χρηματοδότησης και την ενίσχυση των μέσων των επιχειρήσεων Triton και Poseidon για την εποπτεία των θαλασσίων συνόρων. Σύμφωνα με το σχέδιο απόφασης, η προσπάθεια αυτή θα ενισχύσει τις δυνατότητες των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης, στο πλαίσιο της υπάρχουσας εντολής της Frontex.

Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ αναμένεται αντιθέτως να συμφωνήσουν για άμεση έναρξη των προετοιμασιών για τον συστηματικό εντοπισμό, κατάσχεση και καταστροφή των σκαφών πριν από τη χρησιμοποίησή τους από τους διακινητές ανθρώπων. Η στρατιωτική επιχείρηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αυτόν τον στόχο θα γίνει στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου.

Στην ανακοίνωση της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής, η παρούσα κρίση περιγράφεται ως «τραγωδία» και αναφέρεται ότι η ΕΕ θα κινητοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της για να εμποδίσει και άλλους θανάτους. «Κατά συνέπεια, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε την παρουσία μας στη θάλασσα, να αντιμετωπίσουμε τους διακινητές, να προλάβουμε τις παράνομες μεταναστευτικές ροές και να ενισχύσουμε την εσωτερική αλληλεγγύη», αναφέρεται στο σχέδιο απόφασης, το οποίο αναφέρεται και στις προσπάθειες για την αποκατάσταση της κυβερνητικής εξουσίας στη Λιβύη και την αντιμετώπιση των παραγόντων που εξωθούν τους ανθρώπους να εγκαταλείπουν στη Συρία. Ωστόσο, σημειώνεται στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, τα προτεινόμενα μέτρα υπολείπονται κατά πολύ αυτών των στόχων.

Οι ηγέτες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεσμεύονται επίσης στην κοινή ανακοίνωση για την παροχή αυξημένης επείγουσας βοήθειας προς τις χώρες μέλη της πρώτης γραμμής, δηλαδή την Ιταλία, τη Μάλτα και την Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. *ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΣΟΥΣ*
    http://stavretta.blogspot.gr/search?q=%CF%86%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7+

    *ΛΕΠΡΑ, ΧΟΛΕΡΑ, ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΜ ΠΟΛΥΟΜΕΛΥΤΙΔΑ. κ.α.*
    *ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟ (ΠΟΛΥΟΜΕΛΙΤΙΔΑ)*
    http://stavretta.blogspot.gr/2015/04/sos.html

    *Διαπίστωση-σοκ: Κυκλοφορούν λαθρομετανάστες με μολυσματικές νόσους, ψυχικές διαταραχές και μεγάλο θυμό μέσα τους!*
    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diapistwsh-sok-kukloforoun-lathrometanastes-me-pithanes-molusmatikes-nosous#ixzz3XyMxvV53

    *Απελευθερώνουν τους μετανάστες χωρίς κανέναν ιατρικό έλεγχο. Φόβοι για σοβαρές μολυσματικές ασθένειες*
    http://rodosalarm.gr/%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF/


    Όταν φτάσεις στο σκάφος να καταστρέψεις και να ρίξεις στο νερό κάθε είδους χαρτί-έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα σου. Ύστερα από 15 λεπτά θα βρίσκεσαι στην Ελλάδα
    http://stavretta.blogspot.gr/2015/04/15.html


    Δήλωση-σοκ διακινητή: «Δουλεύω καλά, ικανοποιώ τους μετανάστες»
    http://stavretta.blogspot.gr/2015/04/blog-post_26.html

    4.500.000 λαθρομετανάστες περιμένουν να εισέλθουν στην Ελλάδα για να “λιαστούν”!
    http://xanthiwtikos.blogspot.gr/2015/04/4500000.html


    *ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ευθύνεται για ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ*
    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/12/blog-post_14.html

    *Naomi Klein: Έλληνες σας εκπαιδεύουν να νοιώθετε ένοχοι!*
    http://weekend-net.blogspot.gr/2015/04/naomi-klein.html

    ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
    https://www.youtube.com/watch?v=se-n_mXmpS8&feature=autoshare

    ''ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ''
    https://www.youtube.com/watch?v=GqPVhmqzjNA

    Έτσι τρυπάνε τις βάρκες οι λαθρομετανάστες και το παίζουν ναυαγοί!
    https://www.youtube.com/watch?v=tAhBYGtG5gY

    ********************************************************************************

    *ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΙ ΕΝΟΧΕΣ.*

    *ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝ ΔΙΑ ΦΕΡΕΙ...*

    *ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ...*

    *ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΙΑΑΑΑΑΖΟΝΤΑΙ - ΛΙΑΑΑΑΑΖΟΝΤΑΙ...*

    *ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.*

    *ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.*

    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΧΑΤΖΑΡΕΣ, ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΛΑ ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ...

    *ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.