Άλλη μια κακοπαιγμένη παράσταση της κυρίας Σταμάτη....

Τελικά όλοι την πατήσαμε από την "δήθεν" ψυχικά άρρωστη κυρία και πιστέψαμε ότι θα την έκανε για Λατινική Αμερική όπου θα ξεκοκάλιζε τα κλεμμένα χρήματα του Ελληνικού λαού που βούτηξε ο Ακης....


Όμως πέσαμε έξω, η κυρία παίζει άλλη μια παράσταση της ψυχικά άρρωστης που ζητά να την αφήσουν ελεύθερη. 
Η "δήθεν" απόδραση και η αυθόρμητη παράδοση της κυρίας μια μέρα μετά, δείχνουν άλλη μια "παράσταση" για να παραπλανήσει την δικαιοσύνη, που ορθά μέχρι σήμερα έχει απορρίψει όλες τις αιτήσεις της κυρίας για έξοδο από το Δρομοκαΐτειο....  

Ούτε φυσικά πείθουν κανένα τα δάκρυα των συνηγόρων της κυρίας που την εκλιπαρούσαν να γυρίσει πίσω....

Μία ημέρα μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο, η Βίκυ Σταμάτη εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι κοντά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Χαϊδάρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου καθόταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, όταν πέρασε ένας άνδρας και εκείνη άρχισε να του μιλάει ακατάπαυστα. Στο τέλος του είπε: "Αυτό είναι το τηλέφωνο του συνήγορου μου. Πάρτον, θέλω να παραδοθώ". 

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι στις 14.45 άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με το κέντρο της Άμεσης Δράσης και τους είπε: “Στα σκαλάκια της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι κάθεται μία γυναίκα μάλλον αμνήμων, η οποία μοιάζει με τη Βίκυ Σταμάτη”. 

Αμέσως κινητοποιήθηκαν τα περιπολικά και ειδοποιήθηκε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος είχε ήδη ενημερωθεί από τον Φραγκίσκο Ραγκούση. 

Ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη επιβεβαίωσε το τηλεφώνημα στο NewsΙt, υποστηρίζοντας ότι κάποιος τον ειδοποίησε ότι είδε τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου στην εκκλησία και του μετέφερε ότι θέλει να παραδοθεί.   

Όπως φαίνεται και στον χάρτη, η εκκλησία βρίσκεται πολύ κοντά στο Δρομοκαΐτειο
Όπως φαίνεται και στον χάρτη, η εκκλησία βρίσκεται πολύ κοντά στο Δρομοκαΐτειο

Ο αδερφός της, Παναγιώτης Σταμάτης, ενημερώθηκε από το NewsIt για την εξέλιξη και όπως είπε χαρακτηριστικά: “Μακάρι αυτό να είναι αλήθεια... Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη". 

“Βρέθηκε το κορίτσι μου! Ευτυχώς”, ήταν τα λόγια της μητέρα της, Γεωργίας Σταμάτη, στο NewsIt, προσθέτοντας: “Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο”. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές παρακολουθούσαν από χθες μία γυναίκα που φέρεται να βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει και έχει σχέση με την περιοχή του Χαϊδαρίου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια