Κούγιας: Κάνω έκκληση στην Βίκυ να γυρίσει!

Το λέγαμε και παλαιότερα όταν αυτή η κυρία προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μείνει ελεύθερη. Αφού είδε ότι δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση το έπαιξε τρελή με σκοπό να πάει σε κάποιο ίδρυμα, όπου η απόδραση είναι παιχνιδάκι, αρκεί να έχεις χρήμα και τους κατάλληλους ανθρώπους.


Αν ήταν κοινός/ή τρόφιμος θα του/της είχαν πάρει τους μαρκαδόρους για να μη βρωμίζει τους τοίχους. Κάποια αντικείμενα στο ψυχιατρείο απαγορεύονται πχ. αναπτήρες, ψαλλίδια, ξυραφάκια και εν γένει ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει βλάβη οπουδήποτε και σε οιονδήποτε. Επίσης θέλουν να πιστέψουμε ότι μια γυναίκα που έχει σοβαρή κατάθλιψη και παίρνει βαριά ψυχοφάρμακα το έσκασε από αυτό το μπαλκόνι; Ούτε να σηκώσει το πόδι της να πηδήσει δεν θα έπρεπε να μπορεί. 

Βέβαια η κυρία πρέπει ήδη να έχει φτάσει σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, όπου θα μπορεί να ζει ξεκοκαλίζοντας τα χρήματα του Ελληνικού λαού που έκλεψε ο άνδρας της, φαντάζομαι, εν γνώση της....

Κάποιοι λένε πως δεν ήξερε τίποτα για τις μίζες.
Ας σταματήσει αυτό το παραμύθι γιατί για ηλιθίους. Είναι δυνατόν να ξέρεις ότι ο συζυγός σου παίρνει π.χ. 500 ευρώ, αλλά στο σπίτι φέρνει 10.000, δεν θα αναρωτηθείς που τα βρήκε; Και όταν αυτό γίνεται συνέχεια, σίγουρα θα τον ρωτήσεις που έχει μπλέξει και που τα βρίσκει.
Γιαυτό ας αφήσουν το παραμυθάκι ότι δεν ρώταγε τον απατεώνα τον Άκη που τα έβρισκε....

Όσο για το παιδί της σύντομα και αυτό θα κάνει ένα ταξιδάκι με τους παππούδες του στο εξωτερικό και πολύ εύκολα θα φτάσει και στη μαμά του....

Μ' αρέσει που βγήκε και ο Κούγιας ο παρλαπίπας στις ειδήσεις να κάνει έκκληση να γυρίσει πίσω; Ρε φιλαράκι άσε το δούλεμα, στην Λατινική Αμερική δεν πιάνουν Ελληνικά κανάλια...

Οπως βλέπετε, το δωμάτιο είναι ισόγειο και, αν κάποιος παραβιάσει την πόρτα, είναι μετά πανεύκολο να βρεθεί στον προαύλιο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι δυο φρουροί ανακάλυψαν ότι η κυρία Σταμάτη λείπει από το δωμάτιο της σάστισαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Αμέσως κατευθύνθηκαν στο μπαλκόνι και είδαν ότι είχε παραβιαστεί. Οπως φαίνεται, το λουκέτο, του οποίου το κλειδί πρέπει να σημειωθεί ότι βρίσκεται στο γραφείο της προϊσταμένης, ήταν ανοιχτό από την εξωτερική μεριά. 

Αμέσως οι φρουροί ειδοποίησαν τους ανωτέρους τους και ειδοποίησαν την πύλη. Στο σημείο έφτασε και η αστυνομική ομάδα με τους σκύλους Κ9 τα οποία έλεγξαν όλους τους εξωτερικούς χώρους του ψυχιατρείου χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί ότι βρέθηκε κάτι. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες, στο νοσοκομείο μπορείς να μπεις και να βγεις εύκολα με ή χωρίς αυτοκίνητο.

Για την υπόθεση οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής οι τέσσερις εξωτερικοί φρουροί που ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη της κυρίας Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο.

Εκεί, οι φρουροί συνελήφθησαν με την κατηγορία απελευθέρωσης κρατουμένου, καθώς το αδίκημα είναι αυτεπάγγελτο. Λίγο μετά τις 17:30, έγινε γνωστό ότι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το σημείωμα

Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται η εκτίμηση της γραφολόγου, που προσπαθεί να ερμηνεύσει την ψυχολογική κατάσταση και να δώσει ως εκ τούτου το προφίλ της Βίκυς Σταμάτη μέσα από την ιδιόχειρη επιστολή που εκείνη άφησε πίσω στο κελί της. 

«Δεν θέλω να πεθάνω εδώ μέσα ως μία τρελή, το μόνο που θέλω είναι να είμαι με το παιδί μου» είναι το βασικό σημείο που εστιάζει σε όσα έχει γράψει στην περι ης ο λόγος επιστολή, την οποία, και όπως είπε νωρίτερα, μιλώντας στο protothema.gr, ο συνήγορος υπεράσπισής της, κ. Ραγκούσης, του είχε πει χθες στο πλαίσιο τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν γύρω στις 9.30 το βράδυ ότι ήθελε να του δώσει. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη στην επιστολή καταγγέλλει τους δικαστές  που απέρριψαν και πάλι το αίτημά της να αποφυλακιστεί, σημειώνοντας ότι η Δικαιοσύνη δεν την κατανοεί αφενός και αφετέρου είναι αμείλικτη μαζί της, έχοντας μία εμμονή στο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή αυτή κάνει αναφορές στην ανάγκη να είναι μαζί με το παιδί της, λέγοντας πως όλο αυτό που της συμβαίνει είναι άδικο. 

Την ίδια ώρα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας γίνεται ενδελεχής έρευνα για δακτυλικά αποτυπώματα. 

Το χρονικό της απόδρασης

Η απόδρασή της αποκαλύφθηκε περίπου στις 06:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο φρουρός μπήκε στο δωμάτιο και διαπίστωσε ότι η Βίκυ Σταμάτη δεν βρισκόταν εκεί.Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο η κυρία Σταμάτη απέδρασε από το μπαλκόνι του δωματίου της τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν κατάφερε να διαφύγει της προσοχής των δύο φρουρών που βρίσκονταν έξω από το δωμάτιό της. 

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πώς κατάφερε να περάσει τα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί στη μπαλκονόπορτά της. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια