Η κυρία Τασία εκτός τόπου και χρόνου δείχνει να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει... Γέλαγαν μαζί της στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ....

Μετά τη δήλωση ότι δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας «απλά λιάζονται», φράση που προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις και έβαλε «φωτιά» στο Διαδίκτυο, η κυρία Χριστοδουλοπούλου «ξαναχτύπησε» στην έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για το μεταναστευτικό.

Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης είπε: «Δεν κατάλαβα με πoιο επιχείρημα μας λέει η κυρία υπουργός ότι οι μετανάστες παραμένουν για λίγο και φεύγουν. Υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει;» 

«Στατιστικά το βλέπουμε» απαντά η κυρία Χριστοδουλοπούλου για να επανέλθει ο κ. Καμίνης: «Πού πάνε κυρία υπουργέ;». 

«Στην Ευρώπη» απαντά η ίδια.

«Πώς πάνε;» ξαναρωτά ο δήμαρχος Αθηνών 

«Δεν το ξέρω αυτό. Απλώς εξαφανίζονται» εξηγεί η αναπ. Υπουργός προκαλώντας τα γέλια των δημάρχων.  «Γιατί γελάτε, σας φαίνεται αστείο; Να ξέρω εγώ; Εγώ ελέγχω την είσοδο, όχι την έξοδο» διευκρίνισε η κυρία Χριστοδουλοπούλου. 

Το βίντεο κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου λαμβάνοντας εκατοντάδες (χιουμοριστικά κυρίως) σχόλια

...χειροκροτήστε κυρίες και κύριοι....κάθε μέρα κι ένα νέο νούμερο από την κυβέρνηση-επιθεώρηση "ΣΥΡΙΖΑ"....δεν έχετε παράπονο, έτσι; Άφθονο γέλιο...(το κλάμα θα 'ρθει μετά).
Άνθρωποι άπειροι και ανίκανοι να κυβερνήσουν, επικίνδυνοι για το δημόσιο συμφέρον με τις αποφάσεις τους και τους πειραματισμούς του και ενίοτε, καλή ώρα, άκρως γραφικοί.

Η επιλογή της κα Χριστοδουλοπούλου, κατά την γνώμη μου, αποτελεί μεγίστη προσβολή για την κυβέρνηση. Είναι δυνατόν να κάνει τέτοιες ανεύθυνες δηλώσεις; Ο σύζυγός της κ. Δρίτσας δεν την συμβουλεύει καθόλου; Ο πρωθυπουργός συμφωνεί με όσα δηλώνει; 

Τελικά η κυρά Τασία εκτός από ΑΝΙΚΑΝΗ είναι και άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!!!

Πάντως είναι λυπηρό για την χώρα μας να μας κυβερνούν τέτοια άτομα. Η κυρία αυτή κάνει διπλό κακό. Πρώτα καταστρέφει την χώρα και την ηρεμία των πολιτών αν σκεφτούμε τι σημαίνει για την ασφάλεια όλων μας να μας λέει ότι οι παράνομοι μετανάστες εξαφανίζονται και δεν ξέρει τι γίνονται. Δεύτερον να σκεφτούν οι κυβερνώντες πως νοιώθουν ακούγοντας τέτοιες δηλώσεις οι ξένοι τουρίστες, που σκέπτονται να επισκεφτούν την χώρα... Επιπλέον απορώ αν είναι σε θέση να πάρει θετικές αποφάσεις για τους μετανάστες που φαινομενικά υπερασπίζεται.

Αν κρίνουμε από το βλέμμα της κυρίας, μάλλον, πιο πολύ δείχνει να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω της. Μοιάζει σαν να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα. Η κυριούλα αυτή έπρεπε να είναι σπίτι της σε ήρεμο περιβάλλον με άτομα να την φροντίζουν. Δεν ξέρω γιατί την ταλαιπωρούν με αυτόν τον τρόπο. Είναι ντροπή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια