ΑΛΗΤΕΙΑ!!! Ούτε κουβέντα από τους παρατηρητές για τον ημίτρελο Περειρα και τον γυφτοσκοπιανό Κασάμι που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στην εξέδρα.... (βίντεο)

Ζήτω η εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου που λέει και ο Κοντονής....

Φυσικά ήταν αναμενόμενο αυτοί οι κύριοι να μην αναφέρουν τίποτα στις εκθέσεις τους για αυτά τα αποβράσματα που εξαγρίωσαν τους φιλάθλους της ΑΕΚ με τα καμώματά τους..... Για τον μεν Περέιρα ο αθλητικός δικαστής τον έχει καλέσει σε απολογία για το παιχνίδι της Λεωφόρου αφού και εκεί έκανε,
τα ίδια, με αποτέλεσμα να εξοργιστούν οι πράσινοι οπαδοί και να τιμωρηθεί βαριά ο Παναθηναικός.
Χθες οι παρατηρητές του αγώνα στο ΟΑΚΑ δεν είδαν τίποτα το περίεργο στην συμπεριφορά του Περέιρα και του Κασάμι, θεωρώντας φυσιολογικό να δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα στους φιλάθλους της ΑΕΚ. (Δείτε φώτο και βίντεο με τον γυφτοσκοπιανό)
Φήμες ότι ο Κασάμι έδειχνε το αιδοίο του ,γιατί είναι εγχειρισμένο τραβεστί δεν επιβεβαιώνονται.





Έτσι λοιπόν ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος δεν ήταν ο μοναδικός που... δεν είδε τίποτα πλην της εισβολής οπαδών, μετά την επίτευξη του γκολ του Ολυμπιακού, καθώς και οι δύο παρατηρητές της αναμέτρησης δεν αναφέρουν λέξη για τις απίστευτες προκλήσεις του Περέιρα και του Κασάμι προς τον κόσμο της ΑΕΚ, με απίστευτες χειρονομίες.

Όσα, λοιπόν, είδε όλη η φίλαθλη Ελλάδα και αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης από το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεοπτικές - ραδιοφωνικές εκπομπές και συζητήσεις μεταξύ φιλάθλων, δεν υπάρχουν πουθενά στα επίσημα έγγραφα που περιγράφουν όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια