Δικαίωση για τον Προκόπη Παυλόπουλο αλλά και για το zouzouni news

Η πλήρης δικαίωση του zouzouni news που πριν μια εβδομάδα σας είχαμε πει, δείτε εδώ ότι....
ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να προτείνει τον Προκόπη Παυλόπουλο για ΠτΔ....

Αλλά ας αφήσουμε το zouzouni news που είχε την τιμή τόσα χρόνια να φιλοξενεί τα άρθρα τις ομιλίες και εν γένει τις απόψεις του Προκόπη Παυλόπουλου και ας έρθουμε σε κάτι πιο προσωπικό.

Ο γράφων έχει την τιμή να είναι προσωπικός φίλος του εξαιρετικού αυτού ανθρώπου και λαμπρού επιστήμονα και να έχει παρακολουθήσει όλα τα δύσκολα χρόνια που κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι "κύριοι" του πολιτικού και δημοσιογραφικού χώρου επιφύλαξαν στον Προκόπη, λοιδορώντας τον χυδαία και προσπαθώντας συνεχώς να τον υποτιμούν και να τον κατηγορούν πάντα άδικα, γιατί δεν μπορούσαν να συγχωρήσουν την έναντι τους πρόδηλη και σε κάθε επίπεδο υπεροχή του.

Αυτόν τον άνθρωπο που μέχρι χθες μετά μανίας πολεμούσατε, αύριο θα τον χειροκροτείτε, όπως εξάλλου συνηθίζετε να κάνετε κατά την γνωστή παροιμία "χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις φίλα το". Αυτή όμως είναι και η τιμωρία σας για την άδικη συμπεριφορά σας.

Οι πραγματικές αυθεντίες όπως ο Προκόπης Παυλόπουλος, παρά την σεμνότητά τους, πάντα δικαιώνονται, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται.... 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια