Συμβόλαιο θανάτου για τον Αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού....

Τον γάζωσαν με σφαίρες από Καλάσνικοφ και όπλο μικρού διαμετρήματος.
Τον βρήκε η σύντροφός του, πνιγμένο στα αίματα - Είδε ένα μαύρο αυτοκίνητο να φεύγει με ιλιγγειώδη ταχύτητα από το σημείο.
Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μεταβαίνει στην περιοχή.  
Ποιοι κρατούνται στις φυλακές Δομοκού όπου εργαζόταν τα τελευταία έξι χρόνια ο άτυχος αρχιφύλακας.
 
Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, μετά την μαφιόζικη εκτέλεση του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, έξω από το σπίτι του, στην περιοχή Κουβέλα, στη Στυλίδα.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Οι δράστες έστησαν ενέδρα στον άτυχο άνδρα και τον εκτέλεσαν μέσα στο αυτοκίνητό του, πυροβολώντας τον με καλάσνικοφ και όπλο μικρού διαμετρήματος, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες. 

Η σύντροφος του αρχιφύλακα άκουσε τους πυροβολισμούς και βγαίνοντας έξω από το σπίτι της είδε ένα μαύρο αυτοκίνητο, μάρκας passat, και παλιό μοντέλο, να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο. 

Δευτερόλεπτα μετά συνειδητοποίησε το κακό που τη βρήκε, αντικρίζοντας τον άνδρα μέσα στα αίματα. 

Άνδρες της αστυνομίας έχουν αποκλείσει την περιοχή και προσπαθούν να συλλέξουν όλα τα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και εργαζόταν τα τελευταία έξι χρόνια στις φυλακές Δομοκού. Ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του. 

Για την υπόθεση, που θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρή, ενημερώνεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Οι αστυνομικές αρχές συνδέουν την εκτέλεση του αρχιφύλακα με το γεγονός ότι εργαζόταν στις φυλακές Δομοκού, όπου κρατούνται κατηγορούμενοι για υποθέσεις τρομοκρατίας αλλά και βαρυποινίτες.

Ανάμεσά τους, οι Κουφοντίνας, Γιωτόπουλος, Μαζιώτης, Ξηρός και τρία μέλη των Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια