Ο μεγαλύτερος εφιάλτης για την Ευρώπη ξεκίνησε από την Γαλλία, εμείς πόσο έτοιμοι είμαστε να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους δολοφόνους;

"Δεν είμαστε σε πόλεμο με το Ισλάμ αλλά με την τρομοκρατία" δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός. Μάλλον δεν το πήραν το μήνυμα εκεί στη Γαλλία, γι αυτό και θα θρηνήσουν κι άλλα θύματα στο μέλλον. Όσο κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα με όλους αυτούς που έχουν μαζέψει εκεί, τόσο θα φουσκώνει και θα τους πνίγει.

Μας μιλούν για πολυπολιτισμικότητα....
και στην πατρίδα μας διάφοροι δήθεν προοδευτικοί όταν αντιδρούμε μας λένε ρατσιστές, φοβικούς, εθνικιστές και άλλα τέτοια ηλίθια.
Όμως η πολυπολιτισμικότητα είναι πλέον νεκρή. Άλλωστε από την αρχή της ήταν ετοιμοθάνατη, γιατί για να παράξεις πολυπολιτισμό, πρέπει σ αυτόν να συνδράμουν τουλάχιστον δύο πολιτισμοί. Όπως αποδεικνύεται ο Ισλαμισμός αδυνατεί να συνεισφέρει στον πολυπολιτισμό. Είναι κατάλληλος μόνο για πολυκαφρισμό και πολυσκοταδισμό. Το μόνο που μπορεί να φέρει ο Ισλαμισμός στην Ευρώπη είναι ένας νέος μεσαίωνας.

Η μυστική αστυνομία της Αγγλίας προειδοποιεί για χτυπήματα σε όλη την Ευρώπη και την Δύση. Δυο ψυχό κυνηγάνε χιλιάδες της ασφαλείας, αν βγει ένα γκρουπ με δέκα δολοφόνους του Αλλάχ τι θα γίνει; Άνθρωποι είμαστε μόνοι μας και η Ζωή μας μπορεί στο μέλλον να μην σημαίνει πια τίποτα. Αλλά θα έχουμε αξίες! Ποιες;
Θυμάμαι την Ελλάδα το 60 και 70 και παρόλο την φτώχεια και πολιτική ανακατωσούρα είμαστε σε παράδεισο, αν κάνουμε σύγκριση με το τώρα και το χειρότερο με το αύριο.

Εδώ έχουμε τον μικρό Αλέξη να μας λέει ότι θέλει να φέρει και τις οικογένειες όλων αυτών των ισλαμιστών που ζουν στην χώρα μας, για να μην είναι μόνοι.
Δηλαδή ρε Αλέξη, έχουμε ήδη κοντά στα δυο εκατομμύρια λαθρο μετανάστες, που πολλοί ανάμεσα τους είναι εν δυνάμει δολοφόνοι, πόσους ακόμα πρέπει να φέρουμε;
Αν κάποια μέρα μερικοί από αυτούς ορκιστούν τζιχαντ εναντίων της χώρας μας τι θα κάνεις; Θα πας να τους μιλήσεις εσύ για να σταματήσουν;
Κύριοι του Σύριζα η πολιτική σας σε αυτό το θέμα όπως και σε όλα τα εθνικά θέματα είναι προδοτική για τον τόπο μας....
Αφήστε κατά μέρος αυτές τις μαλακίες γιατί θα τις βρούμε μπροστά μας....

Δυστυχώς αυτοί οι δήθεν αριστεροί τους συντηρούν και υπερασπίζονται την παρουσία τους στην χώρα μας.

Όλα αυτά, θα πρέπει να μας προβληματίσουν για την κατάσταση στην δική μας την χώρα και για την ανεξέλεγκτη και αυξανομένη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων. Όσο είναι ακόμα καιρός ας μην επαναλάβουμε τα σφάλματα των Ευρωπαίων και τα πολυπολιτισμικά τους πειράματα τους, γιατί εμείς κινδυνεύουμε περισσότερο γιατί είμαστε η κεντρική πύλη εισόδου του Ισλάμ στην Ευρώπη.
Τότε «αντίο» για πάντα σε Ελληνισμό και Ορθοδοξία!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια