3 Λιοντάρια επιτέθηκαν σε άνδρα σε ζωολογικό κήπο όταν παραβίασε τον χώρο τους. (Σκληρές εικόνες)

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στον ζωολογικό κήπο της Βαρκελώνης, όταν ένας άνδρας μπήκε στα... λημέρια ενός αρσενικού και δύο θηλυκών λιονταριών με αποτέλεσμα να του επιτεθούν και να τον τραυματίσουν πολύ σοβαρά.
Ο 45χρονος άνδρας, φέρει πολλαπλά τραύματα από τα δόντια ενός αρσενικού και δύο θηλυκών λιονταριών, αφού όταν μπήκε καμουφλαρισμένος στον χώρο....
όπου ζουν τα λιοντάρια στον ζωολογικό κήπο της Βαρκελώνης, έγινε αντιληπτός από τα άγια ζώα.

Πηγή φωτό - Rex, Twitter @LaVanguardia

Το θύμα σύρθηκε κάτω από ένα τούνελ κι έμοιαζε έρμαιο στις ορέξεις (κυριολεκτικά) των τριών λιονταριών, ωστόσο είχε την τύχη μαζί του και τελικά σώθηκε, αν και μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε κοντινό νοσοκομείο.

Πηγή φωτό - Twitter @ElAdrixMC_YT

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως είδαν έντρομοι τον άνδρα να μπαίνει στον χώρο των λιονταριών εθελοντικά και να κάθεται σε ένα μέρος που είχε γρασίδι.

Πηγή φωτό - Twitter @LaVanguardia

Η εφημερίδα La Vanguardia αναφέρει πως ο 45χρονος σώθηκε από το προσωπικό του ζωολογικού κήπου, πυροσβέστες αλλά και αστυνομικούς, οι οποίοι έδιωξαν τα λιοντάρια χρησιμοποιώντας αντλίες νερού και πυροσβεστήρες.

Υπάρχουν κάποιες αναφορές πως το θύμα έχει ακτιβιστικό παρελθόν και νωρίτερα είχε συμμετάσχει σε διαμαρτυρία εναντίον των αμβλώσεων στο εμβληματικό κτίριο La Pedrera της Βαρκελώνης.

Πηγή φωτό - Rex, Twitter @ElAdrixMC_YT

Ακόμη, τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε συλληφθεί επειδή είχε κάψει μία σημαία σε ένα τοπικό μνημείο. 

Ο ζωολογικός κήπος ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 45χρονος κατάφερε να μπει στον περιφραγμένο χώρο στον οποίο ζουν τα λιοντάρια.

Πηγή: mirror.co.uk

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια