"Προχώρα μαλ@κα, είμαι κακοποιός" είπε στον ταξιτζή ο πιστολέρο Αλβανός....

Πρόκειται για τον ταξιτζή που πήρε από τον Μικρολίμανο τον Αλβανό μακελάρη

"Προχώρα μαλάκα, είμαι κακοποιός" του είπε
Γιατί ο οδηγός, πατέρας 2 παιδιών, κράτησε κλειστό το στόμα του έως την Τετάρτη το πρωί

Τις δραματικές στιγμές
που έζησε ο ταξιτζής που μετέφερε τον αδίστακτο κακοποιό από το Μικρολίμανο περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς. 

Του κόλλησε το καλάσνικοφ στο στομάχι - Πως τον απείλησε

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, ο οδηγός είναι Ελληνας, 50χρονος, πατέρας 2 παιδιών. Ο εφιάλτης του ξεκίνησε όταν ένω ήταν σταματημένος λίγα μέτρα παρακατω από την πιάτσα ταξί στο Μικρολίμανο. 

Ξαφνικά βλέπει μια σκια μέσα στο σκοτάδι και αμέσως μετά ένας άνδρας μπαίνει στο ταξί και κάθεται στη θέση του συνοδηγου. Με το μπαίνει μέσα του κολλάει το καλάσνικοφ στο στομάχι και του λέει "προχώρα μαλάκα, είμαι κακοποιός". Του έδωσε εντολή να κατευθυνθεί στην περιοχή της Ευελπίδων.

Κάποια στιγμή ο ταξιτζής διασταυρώνεται με δύο περιπολικά τα οποία ειχαν αναμμένους φάρους αλλά δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό γιατί νοιώθει διαρκως στο στομάχι του το καλάσνικοφ. 

Κοντά στη  περιοχη που βρίσκεται ο Αρειος Πάγος, σε μια πιάτσα ταξί, ο Αρμπέρ Μπάκο λέει στον οδηγό να σταματήσει. 

Το δρόμο για τις φυλακές έχει πάρει ο Αρμπέρ Μπάκο ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη, ανακριτή και εισαγγελέα
Το ταξίμετρο γράφει 22,50 ευρω και ο Αλβανός του έδωσε 30 ευρώ. Εκείνη τη στιγμή γυρίζει και του λέει "δώσε μου το τηλέφωνο του σπιτιού σου". Ο οδηγός του απαντά "δε μπορώ να στο δώσω". Ο πιστολέρο τότε του λέει "δωσε μου τον αριθμό του κινητού σου" . Μόλις ο ταξιτζής του έδωσε τον αριθμό του κινητού του, ο μακελάρης του έκανε κλήση και πριν βγει από το ταξί του είπε "και τώρα, ξέρεις τι σημαίνει αυτό". 

Μόλις ο πιστολέρο βγήκε από το ταξί και ενώ ο οδηγός ήταν σε κατάσταση σοκ, πρόλαβε και τον είδε να επιβιβάζεται σε αλλο ταξί το οποίο ωστόσο ισως το οδηγούσε συνεργός του Μπάκο Αρμπέρ. Η Ασφάλεια εξετάζει πολύ σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. 

Σε κατάσταση σοκ ο ταξιτζής, τρέμει από τον φόβο του

Ο οδηγός ταξί βρίσκεται σε μεγάλη ταραχή. Δεν είπε σε κανεναν τίποτα , μέχρι την Τετάρτη το πρωί που επικοινώνησε με τον δικηγόρο του. Νωρίς το μεσημέρι συνελήφθη ο πιστολέρο και λίγες ώρε μετά έδωσε ο οδηγός πήγε στη ΓΑΔΑ να καταθέσει στους αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Τάκη Δοροβίτση ο ταξιτζής είπε στους αστυνομικούς οτι δεν πήγε να καταθέσει νωρίτερα γιατί φοβόταν. 

Χαρακτηριστικά τους είπε "έτρεμα, δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα. Ο φόβος με έκανε να μην έρθω νωρίτερα να καταθέσω, είχε τον αριθμό του τηλεφώνου μου και φοβόμουν μη κάνει κακό στα παιδιά μου". 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια