Θρασύτατος ο Αλβανός Εγκληματίας ενω τον αναζητούσε όλη η Ελληνική αστυνομία αυτός έκοβε βόλτες στο γουδί....

Το θράσος του 31χρονου αλβανού Αρμπέρ Μπάκο είχε φανεί από την πρώτη στιγμή, όταν αδιαφορώντας για την αξία της ανθρώπινης ζωής, άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως το περασμένο Σάββατο κατά των θαμμώνων νυχτερινού κέντρου στο Μικρολίμανο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει 11 ανθρώπους. 

Και λίγες ώρες πριν τη σύλληψή του επέδειξε....
παρόμοιο θράσος, καθώς γνωρίζοντας πως όλη η ελληνική αστυνομία τον αναζητά για να τον συλλάβει, εκείνος όχι μόνο έδειξε να αδιαφορεί αλλά απολάμβανε και το πρωινό του. Σύμφωνα με μαρτυρία ιδιοκτήτη ταβέρνας στο NewsIt, σήμερα το πρωί στις 09:00 ο 31χρονος πιστολέρο βρέθηκε στην ταβέρνα του και έκατσε ζητώντας ένα αναψυκτικό. 

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στο NewsIt έδειχνε λίγο νευρικός και όταν τον ρώτησε εάν είναι από την Αλβανία εκείνος το αρνήθηκε και του είπε πως είναι Ρουμάνος, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια ψάχνοντας για δουλειά. 

Σαν να μην συμβαίνει τίποτα μάλιστα, ο 31χρονος άντρας του ανέλυσε και τη δύσκολη κατάσταση της κρίσης τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων, λέγοντας πως δεν υπάρχουν δουλειές πλέον πουθενά. 

Πάντως, μετά τη σύλληψή του στο υπόγειο σπίτι στο Γουδή, δόθηκε επιτέλους εισαγγελική εντολή και δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχζεία και η φωτογραφία του 31χρονου Αλβανού. 

Πρόκειται για τον (επ) BAKO (ον) ARBER ή ALBERT του HUITIM ή KOUTIM ή HUTIM ή KUYTIM και της AISHE ή AYSHE ή AYSTE , που γεννήθηκε το 1983 στην Αλβανία.



Η αστυνομία, δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του Μπάκο παρακαλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητά του να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210 - 6411111 και 210 - 6476232 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η επιχείρηση σύλληψης

Ο 31χρονος Αλβανός με το καλάσνικοφ που σκόρπισε τον τρόπο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Μικρολίμανο συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης μετά από οργανωμένη επιχείρηση ανδρών της Ασφάλειας και της ΕΚΑΜ. 

Ο Μπάκο κρυβόταν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Γουδή, το οποίο είχε νοικιάσει πριν από περίπου ένα χρόνο ένας 23χρονος συμπατριώτης του, ο οποίος επίσης συνελήφθη και κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια