Έφτασαν οι 700 λαθρομετανάστες στην Ιεράπετρα μετά την ρυμούλκηση από την Φρεγάτα Ύδρα. (βίντεο)

Δεν έχει τελειωμό η είσοδος καθημερινά εκατοντάδων   λαθρομεταναστών στη χώρα μας και αυτό έχει ξεπεράσει πια τα όρια της χώρας να φιλοξενεί τόσους πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν που να μείνουν και βέβαια δεν έχουν ούτε να φάνε.
Το θέμα όμως είναι αλλού και κανένας δεν το αναφέρει, πού βρίσκουν τα λεφτά τόσες εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που ήρθαν και έρχονται στην Ελλάδα; 


Ποιος καθοδηγεί αυτά τα πλοία και τι τελικά γίνονται αυτά τα πλοία; 

Πόσοι μουσουλμάνοι είναι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και πόσοι έρχονται κάθε εβδομάδα; 

Πόσα εκατομμύρια από αυτούς έχουν κατακλύσει τα Βαλκάνια; 

Ποια είναι τα κρυφά σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων που τους διακινούν προς τη χώρα μας; 

Ένα είναι βέβαιο, όλοι αυτοί δεν έρχονται από μόνοι τους εδώ, αυτό είναι υπερβέβαιο. Μην ακούτε παραμύθια ότι κινδυνεύουν στις χώρες τους και γι αυτό έρχονται προς τα εδώ, στις φτωχές σήμερα χώρες. Γιατί δεν πηγαίνουν προς τις αραβικές χώρες με τα πετρέλαια που και λεφτά θα έχουν και θα είναι και σε πιο οικείο περιβάλλον; 

Δυστυχώς οι δικοί μας κυβερνήτες κοιμούνται τον ύπνο το βαθύ οι κάνουν πως κοιμούνται και υποθηκεύουν άκρως επικίνδυνα το μέλλον της χώρας μας με τους "κατευθυνόμενους" προς τα εδώ μουσουλμάνους μετανάστες.

Το πλοίο «Baris» που έδωσε μάχη με τα κύματα τις τελευταίες δύο ημέρες, αγκυροβόλησε σήμερα στον κόλπο της Ιεράπετρας

Συγκλονιστικές εικόνες από την αεροδιακομιδή μιας εγκύου γυναίκας από το πλοίο «Baris» με τους 700 μετανάστες έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο «κόβει» την ανάσα», βλέπουμε αρχικά.... το φορτηγό πλοίο να ρυμουλκείται από τη φρεγάτα «Ύδρα», έπειτα από τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τα κύματα τις τελευταίες δύο ημέρες.

Στη συνέχεια, απεικονίζονται τέσσερις άντρες να ετοιμάζουν την έγκυο, ιρανικής καταγωγής, ενώ αμέσως μετά δύο διασώστες, φορώντας για προληπτικούς λόγους μάσκες, κατεβαίνουν από το ελικόπτερο Super Puma και τοποθετούν με προσοχή τη γυναίκα πάνω σε ένα φορείο. 


Αφού την δένουν με προσοχή, την ανεβάζουν στο ελικόπτερο και στη συνέχεια μπαίνουν στο ελικόπτερο και εκείνοι.


Το Super Puma, που απογειώθηκε στις 11:38 από τη Ρόδο, μετέφερε με ασφάλεια στην 126 Σμηναρχία Μάχης, στο Ηράκλειο, το μεσημέρι την γυναίκα, ενώ σήμερα, το πρωί το σκάφος με τους μετανάστες -από τους οποίους οι 500 είναι γυναίκες και παιδιά και οι υπόλοιποι ηλικιωμένα άτομα στην πλειοψηφία τους, προερχόμενοι κυρίως από τη Συρία- αγκυροβόλησε στον κόλπο της Ιεράπετρας.



protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια