Αλβανός προσπαθούσε να ξεφύγει μετά από τρακάρισμα με ταξί παρασύροντας δυο ανθρώπους στο θάνατο....

Οι εικόνες που αντίκρυσαν αστυνομικοί και πυροσβέστες έξω από το Αλλοδαπών λίγα λεπτά μετά την τρελή πορεία του Smart  το οποίο πήρε σβάρνα όποιον έβρισκε μπροστά του ήταν το λιγότερο αποκρουστική.
Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα έβλεπε.

Το χρονικό του μακελειού

Το μικρό αυτοκίνητο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα 200 μέτρα από το Αλλοδαπών....
κοινωνιπαραβιάζει το κόκκινο, χτυπάει ένα ταξί και στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει το σημείο γκαζώνει και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τότε αρχίζει το μακελειό!

Παρασύρει αρχικά μια γυναίκα η οποία μόλις είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της. Από την πρόσκρουση η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, διαμελίζεται μπροστά στα μάτια του άνδρα της. Το Smart συνεχίζει την τρελή του πορεία και στα 50 μέτρα πέφτει πάνω σε τρείς πεζούς.

Το αυτοκίνητο ανατρέπεται και ο οδηγός επίσης αλβανικής καταγωγής, εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό. Όταν φτάνει η τροχαία στο σημείο, βρίσκει την γυναίκα διαμελισμένη και άλλον έναν άνθρωπο νεαρής ηλικίας νεκρό. Ο νεκρός άνδρας είναι αστυνομικός και βρισκόταν στην περιοχή για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο στο Αλλοδαπών.

Επίσης μια γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρισιμότατη κατάσταση με ακρωτηριασμένα τα κάτω άκρα και άλλος ένας άνδρας επίσης σοβαρά τραυματισμένος, αιγυπτιακής καταγωγής.

Ο οδηγός του Smart απεγκλωβίζεται και μεταφέρεται ελαφρά τραυματίας στο Τζάνειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας και την Τροχαία νεκρός είναι ένας 22χρονος Αστυνομικός ο οποίος υπηρετούσε στην Αττική Οδό, με απόσπαση στα κρατητήρια της Αμυγδαλέζας. Ο άντρας, ο οποίος παρασύρθηκε όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε στα σταθμευμένα, είχε μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να ενημερωθεί σε σεμινάριο για τον Έμπολα!

Νεκρή είναι, επίσης, μια 30χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν στην στάση, ενώ ακρωτηριασμένη μεταφέρθηκε και εισήχθη άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας μια 65χρονη πεζή γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, κι ένας ακόμα άνδρας οδηγός. 
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ!
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια