Μέχρι και συκωτάκια βάζουν στον Σήφη για να τον πιάσουν αλλά αυτός δεν "μασάει"

Εδώ και μήνες ο διάσημος κροκόδειλος της Κρήτης σουλατσάρει στα νερά του Φράγματος Ποταμών στο Ρέθυμνο. Όλες οι προσπάθειες που έχουν γίνει από την αρχή του καλοκαιριού έως και σήμερα έχουν πέσει στο κενό, με τον Σήφη να βολτάρει αμέριμνος στην περιοχή.
Τελευταία όμως φαίνεται ότι οι ειδικοί κι οι θηρευτές έχουν βάλει σκοπό όλη αυτή η ιστορία....
να τελειώσει μέχρι το τέλος του μήνα. «Δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτή η ιστορία. Σε λίγο καιρό θα χειμωνιάσει για τα καλά και θα είναι αδύνατο να πλησιάσουμε την λίμνη και τον κροκόδειλο. Γι’ αυτό και μέχρι τέλος του μήνα θα τον έχουμε πιάσει», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο διευθυντής διαχείρισης υδραυλικών έργων του ΟΑΚ, Βαγγέλης Μαμαγκάκης.

Από τις 29 Αυγούστου που έφυγε από τη Κρήτη ο διάσημος γητευτής των κροκοδείλων, Ολιβιέ Μπερά, οι ειδικοί άλλαξαν το μενού στον Σήφη σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν. Έτσι μετά τις παγίδες με τα κοτόπουλα, ήρθαν αυτές με τα συκωτάκια και πλέον μπαίνουμε στο... Plan C.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε οι παγίδες να φύγουν, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο cretapost ο κ. Μαμαγκάκης δηλώνοντας ότι αναμένεται για μία ακόμα φορά η επίσκεψη του Ολιβιέ Μπερά.

«Υπάρχουν άνθρωποι καθημερινά που βρίσκονται στο Φράγμα και βλέπουν τον κροκόδειλο που πλησιάζει στις παγίδες αλλά δεν πιάνεται. Σε λιγάκι θα τις βγάλουμε και περιμένουμε για μία ακόμα – ελπίζουμε τελική – προσπάθεια του κ. Μπερά», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Μαμαγκάκης ο οποίος ανέφερε ότι ο διάσημος «κροκοδειλάκιας» θα έρθει στο νησί πιθανότατα τέλος του μήνα.
cretapost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια