Μπέος σε δημοτικό σύμβουλο: Σε ένα site έχεις μια φωτογραφία, με ένα μάγουλο που είναι για σφαλιάρες!!!!

   Νέα ήθη και έθιμα στην τοπική Αυτοδιοίκηση φέρνει ο Μπέος στον Δήμο Βόλου. Ο πρώην τρόφιμος των φυλακών και πρώην πρόεδρος διαφόρων ποδοσφαιρικών ομάδων, λειτουργεί στον Δήμο σαν να βρίσκεται σε κάποιο γήπεδο, χρησιμοποιώντας πάντα γλώσσα γηπεδική, αφού είναι και η αγαπημένη του, ίσως βέβαια και να γνωρίζει μόνο αυτή.

"Στη δημοτική αρχή του....
κ. Μπέου κυριαρχεί το «εγώ» και όχι το «εμείς»"… δήλωσε ο ανεξαρτητοποιηθείς σύμβουλος της ομάδας πλειοψηφίας κ. Γιάννης Λαΐνας, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι μετά την πρώτη ερώτηση που κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο, δέχθηκε τηλεφώνημα απ΄ τον κ. Μπέο, όπου του είπε ότι "σε ένα site έχεις μια φωτογραφία, με ένα μάγουλο που είναι για σφαλιάρες"
Ο κ. Λαΐνας, άσκησε αυστηρή κριτική στο δήμαρχο αφήνοντας να εννοηθεί ότι μεταξύ των δύο αντρών στη διάρκεια του τηλεφωνήματος, συζητήθηκαν και άλλα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο «Ράδιο-Ένα», «Εγώ δεν απαίτησα θέση, όμως είμαι ελεύθερος να κάνω τις ερωτήσεις μου». Εξέφρασε το παράπονο για το «πώς είναι δυνατόν ένας δημοτικός σύμβουλος να τα μαθαίνει από τις εφημερίδες», αφού δεν υπάρχει «καμία συνεννόηση και προεργασία μεταξύ των συμβούλων’. Ανέφερε ως παράδειγμα τα πρόσφατα εγκαίνια του Κέντρου Εξυπηρέτησης Δημοτών, όπου ο ίδιος κλήθηκε στις 7 το απόγευμα για τα εγκαίνια που θα γίνονταν στις 8 το βράδυ!.

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων, «έκανα μια ερώτηση αθώα, ώστε όπως κάθε νοικοκύρης κάνει τον προγραμματισμό του. Δέχθηκα οξύτατη όχληση μετά την κατάθεση της σχετικής επερώτησης για την προετοιμασία στα σχολεία. Ο δήμαρχος μου είπε, ότι «αυτό δεν είναι ορθόδοξο» αλλά δεν κατάλαβα γιατί.

Όπως τόνισε, «το απόγευμα στη δημοτική ομάδα πριν το δημοτικό συμβούλιο πληροφορηθήκαμε για κάποια πράγματα, όμως στη διάρκεια του συμβουλίου έμαθα όμως ότι θα είμαι υποψήφιος για διάφορες επιτροπές. Ίσως να πρόκειται για ερασιτεχνισμό κα έτσι να το εκλάβω…

Όπως σημείωσε ο κ. Λαΐνας, «Θα ψηφίζω ότι θεωρώ θετικό και θα κατακεραυνώνω ότι θεωρώ αρνητικό. Θα κάνω τα πάντα για να μην απογοητεύσω τους πολίτες . Με το κ. δήμαρχο δεν γνωρίστηκα στο γήπεδο, δεν ήμασταν μαζί σε κάποια κερκίδα». Κλείνοντας σημείωσε, ότι «το 90% των συμβούλων μου τηλεφώνησε και εκδήλωσε την συμπαράστασή του». 

Με πληροφορίες από το magnesianews

Σε αγαπημένο τετ α τετ με τον κολλητό του Big MAK ή Αγαπούλα ή ο Κομπολογάς ή Ο μουστάκιας με το βαρύ χέρι ή Ο τσου ρε Λάκη.....


Δείτε και μερικά καλά που κυκλοφορούν στο ιντερνετ για τον Μπέο στην σελίδα  http://frikipaideia.wikia.com/

O Mπέος έστησε τη δημιουργία του κόσμου. Ηταν να γίνει σε 8 μέρες, αλλά το είχε παίξει under.

Ο Μπέος έστησε παιχνίδι over ημίχρονο under τελικό!

Ο Μπέος έστειλε τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες. Μετά είδαν ότι είχε παίξει διπλό τους Πέρσες...

Ο Μπέος είναι σε θέση να στήσει μπλόκο στην τροχαία...

Φήμες λένε ότι ο Μπέος έστησε και το Δαβίδ vs Γολιάθ.

Ο Μπέος έχει στήσει παιχνίδι και σε κομπολόι.

Ο Μπέος είχε στήσει και τις εκλογές του 2000, ΝΔ στο ημίχρονο και ΠΑΣΟΚ τελικό.

Oι Άγγλοι ανακάλυψαν το ποδόσφαιρο, όταν βρήκαν ένα σημαδεμένο κουπόνι του Mπέου.

Στο σχολείο ο Mπέος έφαγε αποβολή επειδή έστησε τα μήλα.

Ο Μπέος έστησε διπλό τον αγώνα Chuck Norris vs Bruce Lee με άσσο το ημίχρονο.

Ο Μπέος έστησε τον αγώνα σκάκι Κασπάροφ εναντίον του Η/Υ της IBM.

Ο Μπέος έστησε και το Χαβάη 5-0.

Στο τελευταίο παιχνίδι που έστησε ο Μπέος, η Χαβάη κέρδισε 6-0.

Ο Μπέος έχει στήσει τα κινούμενα σχέδια, γι' αυτό κερδίζουν πάντα οι καλοί στο τέλος.

To αγαπημένο ποτό του Μπέου είναι βότκα με στημένο λεμόνι.

Ο Μπέος έστησε το περσινό Μπαρτσελόνα-Έρακλες (Εξ ου και το 0-1)
zouzouni news

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια