Η πρώτη καμπάνα για τον ΑΡΗ και τα καμαπανάκια που δεν ακούνε στην διοίκηση....

Πλάκα έκανε ο Καμπανιακός 
στον ΑΡΗ και σταμάτησε στα 3 τεμάχια. Η ήττα όμως είναι το λιγότερο, το πραγματικά μεγάλο πρόβλημα του ΑΡΗ είναι να αποδεχθεί γρήγορα ότι βρίσκεται στην Γ εθνική και να παλέψει με νύχια και με δόντια να ανέβει γρήγορα στην Β'. Σε διαφορετική περίπτωση θα βολοδέρνει για πολλά χρόνια σε χαμηλές κατηγορίες και τοπικά....
Βέβαια υπάρχει και η λύση του νέου ΑΦΜ ότι και αν αυτό συνεπάγεται....

Ένα πρόβλημα του Άρη είναι η μεγαλομανία τους. Αρνούνται να δουν την πραγματικότητα και προτιμούν να την αντιμετωπίσουν όπως αυτοί τη φαντάζονται. Δηλαδή:

-Πάνε πρόπερσι και κάνουν μαγικά ώστε να σωθούν. Γιατί; Τι χρειάστηκε; Τι κέρδισε ο Άρης πρόπερσι; Να κρατηθεί άλλη.... μια χρονιά στην Α, ώστε να φουντάρει πέρυσι με χαρακτηριστική άνεση. Μπράβο παράγοντες του Άρη, μεγάλο κέρδος.

-Ενώ έχουν πέσει, φέτος το καλοκαίρι αντι να κάνουν το αυτονόητο, κάθονται και το λιβανίζουν. Μέχρι το τέλος Αυγούστου δηλώνουν αποφασισμένοι να παίξουν Β εθνική. Και είναι 2 φορές τραγικοί γιατί το παράδειγμα της ΑΕΚ ήταν μπροστά στα μάτια τους. Μετά έρχεται ο Σκόρδας να τους βάλει να παίξουν Β και κάνουν πανικό γιατί λέει, καλύτερα στη Γ. Ότι να 'ναι..

-Ενώ έχουν κάνει το χειρότερο που θα μπορούσαν να κάνουν, φτάνουν ένα βήμα πριν τη διάλυση, δεν έχουν παίχτες ούτε να παίξουν διπλό, αναλύουν τι πρέπει να κάνει ο Άρης ώστε να ανέβει. Κάνουν μάλιστα και "προγραμματικές δηλώσεις" για του χρόνου στη Β. Καμία επαφή με την πραγματικότητα, αντί να σχεδιάσουν πως θα σωθούν, κάνουν σχεδιασμό για ανέφικτους στόχους. Ότι κι αν είναι η Γ εθνική, πάντα υπάρχουν κι άλλες ομάδες. Αυτή τη φορά, υπάρχουν ομάδες αντικειμενικά καλύτερες. Με κανονική προετοιμασία, με κανονικό σχεδιασμό, με κανονικό ρόστερ. Ε δεν θα ανέβεις ρε Άρη, πως να το κάνουμε τώρα.

Κι όλα αυτά γιατί κινούνται στη λογική του "ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ". Ε δεν είναι έτσι και στο τέλος περισσότερο κακό κάνετε.
από mail

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια