Έπεσαν οι μάσκες! Ήθελε τον Καραμανλή εκτός για να ασελγήσει στο πτώμα της Νέας Δημοκρατίας!

Έτσι εξηγούνται οι ύβρεις και οι διαρροές για γέλια περί μη παρουσίας του Καραμανλή!
Ομιλία Σαμαρά γραμμένη από τον …Σημίτη!

Μετέτρεψε τον “εορτασμό” σε φόρουμ αντιπολίτευσης στον ΣΎΡΙΖΑ!

“Ενοχλητική” η παρουσία....
του Καραμανλή για τους νεονεοδημοκράτες, αχυρανθρώπους της διαπλοκής. Τα συνωμοσιολογικά σενάρια και οι ύβρεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σε ελεγχόμενα δημοσιογραφικά και παραδημοσιογραφικά μέσα, αποδείχθηκε μετά την ομιλία Σαμαρά πως ήταν μια χοντροκομμένη προβοκάτσια ακριβώς για να προκληθεί η απουσία Καραμανλή. Είναι λογικό ένα μόρφωμα που εκπροσωπείται σήμερα από τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Μαρία Σπυράκη, να ήθελε να τελέσει τα “40” της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με τις επιταγές της διαπλοκής.
Ο Σαμαράς αναφέρθηκε μόνο μια φορά ονομαστικά στον Καραμανλή, αναπολώντας το μακρινό παρελθόν, στα …οννεδιτικα τους χρόνια.
Έπειτα, ακολούθησε η “παραγγελιά”.

Ο Σαμαράς χρέωσε στην “παράταξη” και όχι στην “κυβερνηση Καραμανλή” το ΌΧΙ στο Αναν και το Βέτο στο Βουκουρέστι!

Αλήθεια, ποια η θέση π.χ. της κυρίας Μπακογιάννη για τα δυο ζητήματα κύριε Σαμαρά; Ποια παράταξη;

Εννοείται ότι δεν ειπώθηκε λέξη για την πολιτική των αγωγών, τα ανοίγματα με τις υπερδυνάμεις, Ρωσία και Κίνα, τον πρόστυχο τρόπο που έπεσε η κυβέρνηση Καραμανλή.
Από κει και πέρα, η ομιλία ήταν επιπέδου Κώστα Σημίτη. “Οι προηγούμενες κυβερνήσεις που φταίνε για όλα”, βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τον Καραμανλή, με τον Σημιτη και τον Παπανδρέου…
Μια ομιλία γραμμένη στα χαλκεια της διαπλοκής, στους νεόκοπους θιασώτες της νέας ΝΔ, τον Μπομπολα και τον Ψυχάρη.

Εξηγείται λοιπόν απόλυτα γιατί ακόμα και ο κόσμος που αποθέωσε τον Καραμανλή κατά την άφιξη του στον χώρο, δεν έκανε καν τον κόπο να μπει μέσα για να καμαρώσει τι προκύπτει από την διασταύρωση Σημιτη και Παπανδρέου στα εργαστήρια της διαπλοκής.
Ακόμα και στην οργάνωση της προβοκάτσιας, πήραν μηδέν. Ούτε γι’ αυτό δεν είναι ικανοί.
olympia

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια