Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων - Υποβαθμίζουν την συνάντηση Σαμαρά Μέρκελ....

Μόνο γέλια προκαλεί αυτή η κυβέρνηση αφού άλλα λένε την μια μέρα και άλλα την άλλη.
Μετά την σφαλιάρα της Μέρκελ ότι δεν πρόκειται να συζητήσουν για το χρέος και τυχόν ελαφρύνσεις, η κ. Βούλτεψη προσπάθησε σήμερα να υποβαθμίσει την συνάντηση!!!!

Αφού έβαλαν τον πήχη της συνάντησης πολύ ψηλότερα από τις δυνατότητές τους, τώρα τα....
γυρίζουν. Ο λόγος για τους συμβούλους του πρωθυπουργού και ιδιαίτερα για την κυρία Βούλτεψη που σπεύδει στο… και πέντε να μας πει ότι η συνάντηση Μέρκελ – Σαμαρά είναι μια απλή συνάντηση μεταξύ φίλων.
Ενώ δηλαδή μέχρι σήμερα, με επιλεκτικές διαρροές, το Μαξίμου έλεγε ότι ο κ. Σαμαράς θα εξασφαλίσει από την Μέρκελ την απομάκρυνση του ΔΝΤ από τον μηχανισμό, την ελάφρυνση χρέους και διάφορα άλλα υπερφιλόδοξα σχέδια, τώρα η κυβερνητική εκπρόσωπος προσπαθεί να μας πείσει – ούτε λίγο ούτε πολύ – πως πρόκειται για μια απλή «κουβεντούλα» μεταξύ δύο φίλων και δυο ευρωπαίων εταίρων.

Είναι προφανές ότι από τη συνάντηση δεν πρόκειται να βγει απολύτως κανένα θετικό αποτέλεσμα και η προσπάθεια της κυβέρνησης να την εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά πέφτει στο κενό. Επειδή λοιπόν ο πρωθυπουργός θα γυρίσει με άδειες βαλίτσες από το Βερολίνο (και ενδεχομένως και με άδειες τσέπες), το Μαξίμου επιχειρεί τώρα να «μαζέψει» τις προσδοκίες προκειμένου να αμβλύνει το πολιτικό κόστος για τον ίδιο τον πρωθυπουργό…

Ολόκληρη η δήλωση της κυρίας Βούλτεψη έχει ως εξής;
«Η συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με τη Γερμανίδα Καγκελάριο κ. Άνγκελα Μέρκελ, γίνεται στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιούνται τακτικά μεταξύ των Ευρωπαίων πολιτικών ηγετών. Οι συζητήσεις αυτές μεταξύ φίλων και εταίρων είναι πάντα ιδιαίτερα χρήσιμες και εποικοδομητικές για την κοινή ευρωπαϊκή πορεία και την συνεργασία μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ. Επομένως, κάθε άλλη ερμηνεία και κάθε άλλη εικασία και κριτική που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, απέχουν από το νόημα της συνάντησης αυτής».
newsbomb.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια