Δείτε την υποδοχή των Ελλήνων από τους Βραζιλιάνους στο Αρακαζού!!!!

Δυο πυροσβεστικά οχήματα σχημάτισαν αψίδα νερού στο αεροδρόμιο του Αρακαζού 
Αποθέωση για τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες της Εθνικής και από τους κατοίκους του Αρακαζού 
Πάρτι για την μεγάλη πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ και στο ξενοδοχείο
Έδωσαν... ρέστα Μανωλάς και Ταχτσίδης που....
σαν με τα ρούχα στην πισίνα! 
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι διεθνείς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της Εθνικής ομάδας όταν, λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο της Ελλάδας επί της Ακτής Ελεφαντοστού και τη νίκη – πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας, προσγειώθηκαν στο "ορμητήριό" τους στο Αρακαζού.

Οι Βραζιλιάνοι επιφύλαξαν μια έκπληξη την Εθνική ομάδα: υποδέχτηκαν τους Έλληνες σαν ήρωες και τους χάρισαν μια ακόμη όμορφη στιγμή και την ευκαιρία να χαρούν λίγο ακόμα τον ανεπανάληπτο θρίαμβό τους και τη χαρά της πρόκρισης, για πρώτη φορά στην ιστορία, στη φάση των 16 ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Οι διεθνείς έδωσαν απαντήσεις και ξέσπασαν.


Δυο πυροσβεστικά οχήματα περίμεναν στο αεροδρόμιο Σάντα Μαρία του Αρακαζού το τσάρτερ της FIFA που μεταφέρει την Εθνική από πόλη σε πόλη. Και μόλις το αεροπλάνο "πάτησε" έδαφος, σχημάτισαν μια υδάτινη αψίδα θριάμβου για τους ήρωες της Φορταλέζα. 

Αλλά η συνέχεια ήταν... καλύτερη! Το ίδιο θερμή ήταν και η υποδοχή που επεφύλαξαν στην ελληνική ομάδα οι κάτοικοι του Αρακαζού (σ.σ. έχουν "αγκαλιάσει" την Ελλάδα από την πρώτη στιγμή) και οι άνθρωποι του ξενοδοχείου όπου μένει η Εθνική. Στο ξενοδοχείο, τους διεθνείς περίμεναν για να τους αποθεώσουν και οπαδοί.

Στο πάρτι συμμετείχαν με την ψυχή τους και οι Έλληνες διεθνείς. Όπως γράφει το globoesporte.globo.com, Κώστας Μανωλάς και Παναγιώτης Ταχτσίδης έπεσαν με τα ρούχα στην πισίνα, ενώ ο διεθνής αμυντικός πέταξε στη βρεγμένη μπλούζα του στις... θαυμάστριές του!


Η συνέχεια είχε... δείπνο και ξεκούραση για τους διεθνείς καθώς ακολουθεί ο νοκ άουτ αγώνας της Κυριακής (23:00) κόντρα στην Κόστα Ρίκα τη νέα πρόκληση να είναι η πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ. 

Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει χαλαρή προπόνηση και συνέντευξη Τύπου. Το βάρος του επιτελείου της Εθνικής πέφτει πάνω τους Παναγιώτη Κονέ και Ορέστη Καρνέζη, τους δυο παίκτες που βγήκαν με προβλήματα τραυματισμού από τον αγώνα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού πριν καλά καλά συμπληρωθούν 25 λεπτά αγώνα. 

Ο διεθνής μέσος έχει μυϊκό πρόβλημα και θα κάνει εξετάσεις αν και σύμφωνα με πληροφορίες οι ελπίδες που έχει για να παίξει κόντρα στην Κόστα Ρίκα δεν είναι πολλές. Αντίθετα, ο Καρνέζης έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει.

Δείτε και μια φώτο που κάνει θραύση στο internet.
Στη θέση του Χριστού έχουν το ποθετήσει τον Ζορμπά!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια