Οι ισλαμοφασίστες δολοφόνοι εκτελούν εν ψυχρώ αθώους ανθρώπους στο Ιρακ. (Προσοχή μην τις δουν μικρά παιδιά)

Πολύ σκληρές εικόνες

Αλήθεια, που είναι οι τάχα τιμητές της ελευθερίας, αυτοί που πασχίζουν για το καλό του πλανήτη και φροντίζουν για την ασφάλεια όλου του κόσμου;
Ναι για τους Αμερικανούς και τους δήθεν συμμάχους τους λέω που παρακολουθούν απαθείς τους ισλαμοφασίστες να εκτελούν....
αβίαστα αθώους ανθρώπους στο Ιρακ, στην Συρία, στοΑφγανιστάν, στην Ουκρανία και γενικά σε πολλές περιοχές του πλανήτη.

Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι μοναδικοί υπεύθυνοι για όλη αυτή την βία στον κόσμο είναι οι Αμερικάνοι και όλοι αυτοί οι τοκογλύφοι συνεταίροι τους.....

Οι τζιχαντιστές αντάρτες, που έχουν καταλάβει αρκετές πόλεις του Ιράκ και προελαύνουν προς τη Βαγδάτη, αφήνουν πίσω τους εκατοντάδες θύματα, κάνοντας... διαγωνισμό φρικαλεότητας.

Κι αν χθες προκάλεσαν αποτροπιασμό οι φωτογραφίες ενός ιρακινού αστυνομικού, τον οποίο αφού αποκεφάλισαν, παρομοίασαν το κεφάλι του με "μπάλα του μουντιάλ, φτιαγμένη από δέρμα", σήμερα προχώρησαν σε μαζικές δολοφονίες ιρακινών. 

Φρίκη από τις ομαδικές δολοφονίες
Φρίκη από τις ομαδικές δολοφονίες

Οι αντάρτες του ΙΚΙΛ φόρτωναν σε μικρά φορτηγά τους ιρακινούς πριν τους αναγκάσουν να πέσουν στο έδαφος, έχοντας δεμένα τα χέρια τους πίσω από την πλάτη.




]
Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου και απεικονίζουν δεκάδες άοπλους ιρακινούς, ξαπλωμένους σε ένα χαντάκι και τους αδίστακτους τζιχαντιστές του ΙΚΙΛ από πάνω τους, να τους πυροβολούν στο κεφάλι. 

Στυγνοί δολοφόνοι οι τζιχαντιστές αντάρτες
Στυγνοί δολοφόνοι οι τζιχαντιστές αντάρτες

Εν ψυχρώ πυροβολισμοί σε άοπλους ιρακινούς
Εν ψυχρώ πυροβολισμοί σε άοπλους ιρακινούς

Την ίδια ώρα, μία έκρηξη παγιδευμένου οχήματος σημειώθηκε στη Βαγδάτη, σκορπώντας το θάνατο κι αφήνοντας πίσω τουλάχιστον 10 νεκρούς και πολλούς τραυματίες, όπως ανακοίνωσαν ιατρικές πηγές. 

Παρόλο που δεν υπάρχουν άμεσοι φόβοι για κατάληψη της Βαγδάτης, των 7 εκατομμυρίων κατοίκων, από τους ισλαμιστές μαχητές, η σημερινή επίθεση αυτοκτονίας εγείρει ερωτήματα και προκαλεί φόβο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια