Αν θέλετε να κάνετε τη Μύκονο Πάτμο φτιάξτε της μοναστήρια και εκκλησίες !!!

Στη χώρα του μνημονίου, της ανεργίας, και της φτώχειας σφραγίζουν τα μαγαζιά της Μυκόνου με ηλίθιες δικαιολογίες όπως για άδειες μουσικής τις οποίες, έχει καθυστερήσει να βγάλει ο Δήμος με δική του υπαιτιότητα και για υπέρβαση ωραρίου!!!
Μάλλον ο αστυνομικός διοικητής Μυκόνου, προφανώς
θα είναι κάποιος ευθυνόφοβος που το παίζει σερίφης και θέλει να δείξει καλό πρόσωπο στον νέο υπουργό Κικίλια, το πουλέν του Σαμαρά. (εσένα θα σε προτιμήσουν στις επόμενες κρίσεις)

Ρε πάτε καλά; Μήπως νομίζετε ότι ο κόσμος πάει στο νησί για τα αξιοθέατα; Η μήπως πάει στο νησί για τα μοναστήρια του; ή για τα αρχαία του αγάλματα; Αν θέλετε να το κάνετε το νησί να μοιάζει με την Πάτμο φτιάξτε εκκλησίες και μοναστήρια.

Για όσους δεν γνωρίζουν πάντα υπήρχε ανοχή στα νησιά για το ωράριο των καταστημάτων λόγω του τουρισμού.

Μια φορά ακόμη έχει γίνει αυτό στην Μύκονο, δηλαδή να κλείνουν τα μαγαζιά στις 3 το πρωί και πολλές χιλιάδες κόσμου μη έχοντας κάποιο μαγαζί ανοιχτό να πάει, κατέληγε στο παλιό λιμάνι μέσα στη χώρα, όπου υπήρχε ένα μικρό μαγαζάκι (Yacht Club ) το οποίο λειτουργούσε νόμιμα όλο το 24ωρο και ο κόσμος γινόταν όλος μια παρέα και τραγουδούσαν και φώναζαν μέχρι τις 6-7 το πρωί.

Αν έχετε σκοπό να φτιάξετε ένα νησί γερόντων, ένα νησί για διανοούμενους με ένα βιβλίο στο χέρι που θα κοιμούνται από τις 9 το βράδυ, τότε πέστε το στον κόσμο να κλείσει τα μαγαζιά του και εσείς να χάσετε εκατομμύρια ευρώ από τα έσοδα.
Η Μύκονος είναι νησί που προτιμούν εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες όχι για την ησυχία της αλλά για τους ξέφρενους ρυθμούς της. 

Όποιος θέλει ησυχία, απλά δεν πάει Μύκονο και διαλέγει την Ανάφη ή την Φολέγανδρο για τις διακοπές του.

Σε κανένα πολιτισμένο μέρος του πλανήτη δεν υπάρχουν αυτά τα γελοία ωράρια που καθιέρωσε ένας γραφικός τύπος, πολιτικάντης, όταν ήταν υπουργός (Παπαθεμελής).

Το έχω πει και θα το λέω συνεχώς: Η βλακεία σε αυτή τη χώρα περισσεύει.

Δείτε βίντεο από το νησί των ανέμων και τι λένε οι καταστηματάρχες αλλά και τουρίστες για αυτή την κατάσταση.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια