Άφησαν ελεύθερο το μοντέλο Τεό Θεοδωρίδη που είχε πιαστεί με 4 κιλά κοκαΐνης....

Ελεύθερο είναι από χθες το γνωστό μοντέλο, Τεό Θεοδωρίδης. Ο πανέμορφος άντρας που είχε κατακτήσει τις πασαρέλες, καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξης όταν πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω να εισάγει 4 κιλά κοκαΐνης από την Κολομβία. 
Όταν οι αρχές έμαθαν, πήγαν να τον συλλάβουν, αλλά είχε εξαφανιστεί παίρνοντας την πρώτη πτήση για Σόφια, από εκεί για Κωνσταντινούπολη και μετά αμέσως για Ντουμπάι...
Όμως οι Ελληνικές αρχές εξέδωσαν διεθνές ένταλμα και μόλις έφτασε Σόφια συνελήφθη.....


Αυτός ο "κύριος" λοιπόν αφέθηκε ελεύθερος αφού έμεινε στην Φυλακή μόνο 4 χρόνια, αφού είχε καταδικαστεί σε 18 από την δικαιοσύνη.
Βέβαια ο ίδιος πάντα έλεγε ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν για εμπορία αλλά τα είχε για δικιά του χρήση!!!! 

Φυσικά αν τον είχαν πιάσει με μερικά γραμμάρια θα μπορούσε να το υποστηρίξει, όμως ρε φιλαράκι με 4 κιλά όσο ηλίθιος και να είναι κάποιος δεν πρόκειται ποτέ να τον πείσεις.

Όμως φαίνεται πως κάποιοι πείστηκαν και τον άφησαν ελεύθερο!!!!


Διαβάστε πως είχε συλληφθεί πριν από τέσσερα χρόνια στη Σόφια....
Στο αεροδρόμιο της Σόφιας εντοπίστηκε και συνελήφθη το 30χρονο μοντέλο, που φέρεται πως συμμετείχε στο κύκλωμα εμπορίας περισσοτέρων από 4 κιλών κοκαΐνης.
Σύμφωνα με το γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγο, Στέργιο Αποστολίδη, ο 30χρονος επιχείρησε με διαβατήριο άλλου ατόμου να μεταβεί από τη Βουλγαρία στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας ως τελικό προορισμό το Ντουμπάι.
«Είχαν ενημερωθεί οι συνάδελφοι της Βουλγαρίας και τον συνέλαβαν. Ο 30χρονος τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ. Αποστολίδης.
Σημειώνεται πως από αστυνομικούς της ασφάλειας Πολυγύρου Χαλκιδικής εντοπίστηκαν τα 4 κιλά και 160 γραμμάρια κοκαΐνης, προερχόμενα από Κολομβία, και συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ αναζητούνταν ο 30χρονος.
Στις 9,10 χθες το βράδυ η Ασφάλεια Πολυγύρου παρέλαβε στον Προμαχώνα τον 32χρονο Τεό Θεοδωρίδη ο οποίος είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο της Σόφιας. Η κοσμοπολίτικη δράση και τα ταξίδια στην Κολομβία του μοντέλου με το μαύρο δράκο στο μπράτσο τελείωσαν, προχθές το βράδυ, στη Σόφια. Οι βουλγαρικές αστυνομικές και δικαστικές αρχές εφαρμόζοντας την αυστηρή κοινοτική νομοθεσία των διατάξεων του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από τις ελληνικές εισαγγελικές αρχές, σε χρόνο μηδέν (η Βουλγαρία είναι ήδη μέλος της Ε.Ε.) έδωσαν αμέσως το «πράσινο φως» για την έκδοσή του στην Ελλάδα με διαδικασία εξπρές.
Σήμερα στην Εισαγγελία Πολυγύρου θα δώσει λόγο για τα τέσσερα κιλά κοκαΐνης και για ποιο λόγο οι δύο «φίλοι του», όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, τον εμπλέκουν με την «καθαρή» από τους προμηθευτές των κολομβιανών καρτέλ.

Μαθημένος να κάνει το... γύρο του κόσμου ο Τεό Θεοδωρίδης κινούταν με χαρακτηριστική ευκολία από χώρα σε χώρα. Προτού καν προλάβει η αστυνομία να κλείσει τα σύνορα μετά τη σύλληψη των δύο φερόμενων ως συνεργών του (οι οποίοι οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή Πολυγύρου για να απολογηθούν για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών), το μοντέλο βρισκόταν ήδη στη Σόφια με δύο αεροπορικά εισιτήρια στην τσέπη. Ενα για Κωνσταντινούπολη κι ένα για Ντουμπάι. Μαζί με τα εισιτήρια ελευθερίας το μοντέλο είχε μαζί του και δύο διαβατήρια, το δικό του κι ενός ακόμη ανθρώπου, ο ρόλος του οποίου αποτελεί γρίφο για τις αρχές.
Η σύλληψη των δύο συνεργών του είχε γίνει το απόγευμα της Παρασκευής. Προτού συμπληρωθούν 48 ώρες, ο Τεό έπεφτε το βράδυ της Κυριακής στα χέρια της αστυνομίας. Μια λεπτομέρεια που δεν είχε προσέξει (ή κατ’ ανάγκην δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά) ήταν να δείξει στο διαβατηριακό έλεγχο το δεύτερο διαβατήριο που είχε μαζί του (και όχι ττο δικό του), γιατί φοβόταν ότι τα στοιχεία του είχαν ήδη περαστεί στους καταζητούμενους. Μπορεί για το «δανεικό» διαβατήριο που έδειξε ο Θεοδωρίδης στους Βούλγαρους να μην είχε δηλωθεί κλοπή ή ο πραγματικός κάτοχος να μην ήταν κάποιος καταζητούμενος, η φωτογραφία όμως σε αυτό δεν έφερνε καν στον γόη με τη διεθνή καριέρα.

Αυτό κινητοποίησε τη βουλγαρική αστυνομία και όταν το μοντέλο κρατήθηκε, προτού επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα του εξασφάλιζε την ελευθερία, η πραγματική του ταυτότητα αποκαλύφθηκε. Επικοινωνώντας με τις ελληνικές διωκτικές αρχές, οι βουλγαρικές πληροφορήθηκαν ότι η ΕΛ.ΑΣ. τον αναζητούσε ως ύποπτο τέλεσης σοβαρών αξιόποινων πράξεων. Ο Τεό Θεοδωρίδης αναζητούταν από τις ελληνικές αρχές ως ύποπτος σε υπόθεση μεταφοράς τεσσάρων και πλέον κιλών κοκαΐνης και με τόσο σοβαρές ενδείξεις για βαθμό συμμετοχής του σε διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών, ο μηχανισμός για την έκδοσή του στη χώρα μας δούλεψε ταχύτατα. Η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης υπέγραψε αμέσως το διεθνές ένταλμα σύλληψης του μοντέλου και μέσω του ελληνικού συνδέσμου της ΕΛ.ΑΣ. στη Σόφια παραδόθηκε χέρι-χέρι στους Βούλγαρους εισαγγελείς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια