Ακυκλοφόρητο τραγούδι του Michael Jackson - ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο single από το "μεταθανάτιο" άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον θα κάνει πρεμιέρα στα μουσικά βραβεία iheartradio, την Πέμπτη, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του.

Το single με τίτλο "Love Never Felt So Good", γράφτηκε και ηχογραφήθηκε από τον Τζάκσον το 1983 και θα αποτελεί το ένα από τα συνολικά οκτώ, έως σήμερα, ανέκδοτα τραγούδια του αείμνηστου καλλιτέχνη, τα οποία γράφτηκαν το χρονικό διάστημα από το 1983 έως το 1999.

Ο Μάικλ Τζάκσον, αποκαλούμενος και "βασιλιάς της ποπ", ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες στη μουσική ιστορία, έχοντας πουλήσει πάνω από ένα 1 δισεκατομμύριο δίσκους παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια της πολύχρονης πορείας του στο διεθνές μουσικό προσκήνιο.

Πέθανε το 2009, σε ηλικία 50 ετών στο Λος Άντζελες από υπερβολική δόση του αναισθητικού προποφόλη . Το ισχυρό φάρμακο δόθηκε στον εκλιπόντα από τον προσωπικό γιατρό του και ενώ εκείνη την εποχή ο τραγουδιστής ήταν στη διαδικασία της προετοιμασίας για μια σειρά από 50 συναυλίες που θα σήμαιναν και τη μεγάλη του επιστροφή στη μουσική σκηνή.


newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια