Συμβόλαιο θανάτου για άτυχο άνδρα στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό....

Μια μηχανή πέρασε από την πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό. Ένας άνδρας χωρίς να διστάσει πλησίασε τον 31χρονο που καθόταν έξω από ένα κατάστημα και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι. Συναγερμός στην Αστυνομία.
Όλα έγιναν
τα ξημερώματα στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό. Ο 31χρονος μόλις είχε πάρει κάτι να φάει από ένα φαστ φουντ που βρίσκεται πάνω στην πλατεία και διανυκτερεύει.

Ο άνδρας είχε καθίσει σε έναν από τους πάγκους του καταστήματος και είχε πλάτη προς το δρόμο. Κανείς ούτε και ο ίδιος δεν έδωσε σημασία στον άνδρα που πλησίαζε. Ο δολοφόνος έφτασε σε απόσταση αναπνοής σήκωσε το πιστόλι και πυροβόλησε τουλάχιστον 3 φορές τον 31χρονο στο κεφάλι.

Πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς ο δράστης εξαφανίστηκε. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ όμως για τον 31χρονο ήταν αργά. Ο δράστης τον είχε σκοτώσει.
Όπως αποκαλύπτεται το θύμα είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας. Είχε καταδικαστεί μάλιστα για εμπλοκή σε κυκλώματα της νύχτας και είχε αποφυλακιστεί μόλις πριν τρεις μήνες. Ήταν υποχρεωμένος μάλιστα να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα 2 φορές το μήνα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι πως ο 31χρονος ήταν θύμα πολέμου μεταξύ συμμοριών ή πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια