Οι ισλαμοφασίστες δολοφόνοι που συνδιαλέγονται με την Αμερική και την Ε.Ε. σταύρωσαν δυο ανθρώπους σε κεντρική πλατεία της Συρίας....

Δεν το χωράει του ανθρώπου ο νους. Ομάδα ισλαμιστών με την ονομασία Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ, ισχυρίζεται ότι σταύρωσε δημόσια δυο αιχμαλώτους της στην βορειοανατολική Συρία. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Συνολικά ισχυρίζονται ότι εκτέλεσαν 7 αιχμαλώτους οι οποίοι κατηγορούνταν ότι επιτέθηκαν με χειροβομβίδα σε μαχητές της οργάνωσης στις αρχές του μήνα στην πόλη Ράκα στην κοιλάδα του Ευφράτη.

Οι ισλαμιστές, τους οποίους έχει αποκηρύξει ακόμα και η Αλ Κάϊντα, το ανακοίνωσαν στο Twitter: “Πριν από δέκα ημέρες δεχθήκαμε επίθεση από άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή και πέταξαν μια χειροβομβίδα σε έναν μαχητή μας στην πλατεία Ναϊμ. Ένας πολίτης έχασε το πόδι του και ένα παιδί σκοτώθηκε.

Οι μαχητές μας έστησαν παντού μπλόκα και τους συνέλαβαν.

Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που έχει έδρα στην Βρετανία, ανέβασε φωτογραφία με τους δυο αιχμαλώτους την ώρα που τους σταύρωναν στην ίδια πλατεία.

 

Οι περαστικοί μάλιστα περνούν από δίπλα τους χωρίς να δείχνουν την ελάχιστη ταραχή.

Ένας από τους εκτελεσθέντες είναι τυλιγμένος με ένα πανό το οποίο γράφει: “Αυτός ο άνδρας πολέμησε τους μουσουλμάνους και πέταξε χειροβομβίδα σε αυτή την πλατεία”.

 

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αυτές δεν ήταν οι πρώτες εκτελέσεις. Στις 16 Απριλίου η ίδια οργάνωση εκτέλεσε έναν άνδρα με την κατηγορία της κλοπής.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η MailOnline είχε δημοσιεύσει την είδηση για τον λιθοβολισμό μέχρι θανάτου ενός κοριτσιού πάλι στην Συρία επειδή είχε ανοίξει λογαριασμό στο Facebook.

newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια