Θέλει να κάνει φιέστα ο Ο.Σ.Φ.Π αλλά οι σφαλιάρες δεν του το επιτρέπουν.

Πρωτάθλημα στην Τούμπα;   ΟΧΙ !!!! 
Αυτό βροντοφώναξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ που μετά από ένα ψυχωμένο παιχνίδι επικράτησαν με ανατροπή του Ολυμπιακού (2-1) και δεν επέτρεψαν στους Πειραιώτες να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μέσα στο "σπίτι" τους
Στο καταπληκτικό γκολ του Σάμαρη απάντησε άμεσα ο Αθανασιάδης, ενώ ο Τζαβέλλας στο 84΄έκρινε το ντέρμπι
Μπουνιά του Ινσαουράλδε στο πρόσωπο του Εντινγκά δεν είδε ο Κάκος....

Το ματς από το ξεκίνημα του είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι. Πολλά νεύρα, δυνατές μονομαχίες και αρκετή ένταση. 

Μετά το πρώτο 20λεπτο, όμως οι δύο ομάδες έγιναν πιο επιθετικές με τον ΠΑΟΚ να απειλεί πρώτος με το σουτ του Νάτχο στο 23΄. Ο Ολυμπιακός απάντησε με την κεφαλιά του Πέρεζ δύο λεπτά αργότερα, ωστόσο οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 29΄ όταν από την πάσα του Λούκας ο Αθανασιάδης έκανε υπέροχη κίνηση και σουτ, αλλά ο Ρομπέρτο με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να προηγηθούν στο 33΄ όταν μετά την προσπάθεια του Πέρεζ ο Σάμαρης με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο αριστερό “γάμα” της εστίας του Γλύκου. Σε μία από τις ωραίες εικόνες του ντέρμπι οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν μια φανέλα του Ολαϊτάν και του αφιέρωσαν το γκολ στις κάμερες.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Τρία λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μανωλά και νίκησε τον Ρομπέρτο για το 1-1. Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του Γεωργιάδη που άγγιξαν την ανατροπή με την κεφαλιά του Ινσαουράλδε στο 40΄ και το σουτ του Τζαβέλλα στο 43΄. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημίχρονο επέστρεψαν και τα νεύρα. Στο 57΄ ο Ινσαουράλδε έριξε μπουνιά στο πρόσωπο του Εντινγκά αλλά ο Κάκος έβγαλε μόνο κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι σταδιακά ανέβηκαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν με τον Νάτχο στο 65΄, ενώ οι Πειραιώτες απάντησαν με τον Φουστέρ στο 79΄.

Ο ΠΑΟΚ τελικά κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 84΄, όταν μετά την σέντρα ο Μπονγκ δεν απομάκρυνε καλά τη μπάλα και ο Τζαβέλλα με δυνατό δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό και έτσι γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στα δύο ντέρμπι από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Ισαουράλδε, Βίτορ (83' Κίτσιου), Τζαβέλλας, Κάτσε, Λάζαρ (24΄Κατσουράνης), Σαλπιγγίδης, Νάτχο, Λούκας, Αθανασιάδης (81' Χούσεν).

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μπονγκ, Σάμαρης, Εντινγκά, Μασάντο, Φουστέρ (81' Πελέ), Ιμπαγάσα (15' Πέρες), Βαλντές (72' Κάμπελ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια