Αυτός είναι ....ηγέτης ! Πήρε 100% στις εκλογές ο Κιμ Γιογκ Ουν !!!!

Ο παράφρονας έκανε και εκλογές και φυσικά πήρε 100% των ψήφων. 
Μιλάμε για ....ηγέτη. 
Ούτε ο Παπαδόπουλος στη χούντα δεν έπαιρνε τόσο. Έλεγε ο Παπαδόπουλος στους δικούς του: Γράψτε ότι πήραμε 98% για να είναι πιο πιστευτό.
Εδώ βέβαια ο Κιμ Γιογκ Ουν δεν καταλαβαίνει τίποτα, ο απόλυτος άρχων και τα μυαλά στα κάγκελα....

Οι εκλογές για την Ανώτατη Λαϊκή Συνέλευση της Βόρειας Κορέας έγιναν και πάλι μετά το 2009 και ... όλα πήγαν καλά. Ο πρόεδρος της χώρας Κιμ Γιογκ Ουν που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος σε μια από τις περιφέρειες της χώρας πήρε το 100% των ψήφων και έτσι δεν υπήρξαν θύματα...
Ουσιαστικά μιλάμε για εκλογές παρωδία από τη στιγμή που η Βόρειος Κορέα ζει κάτω από ένα από τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα του πλανήτη.

Απ' το 2011 που ανέλαβε τα ηνία μετά το θάνατο του πατέρα του ο Κιμ Γιουν Ουν έχει αποδείξει ότι είναι ένας σκληρός δυνάστης μη διστάζοντας να εκτελέσει πρώην ερωμένη του ή ακόμη και τον θείο του ακολουθώντας πιστά τις τακτικές του πατέρα του για τη διατήρηση της εξουσίας.

Οι εν λόγω εκλογές για τους ξένους παρατηρητές δεν αποτελούν παρά μια ευκαιρία για να γνωρίσουν ποια πρόσωπα έχουν αυτή την εποχή της εύνοια του καθεστώτος καθώς όλοι οι υποψήφιοι είναι της επιλογής του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια