Ο Τατσόπουλος στην αρχή μας είχε πει ότι έχει πηδήξει την μισή Αθήνα, σημέρα μας εξήγησε πως το έκανε αυτό

Αίσθηση προκαλεί ο Πέτρος Τατσόπουλος με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου το μεσημέρι της Τρίτης....

Ο βουλευτής, αναφερόμενος στα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει και συγκεκριμένα στο δεύτερο που είναι κόρη, είπε: «Τώρα είναι διαφορετικό γιατί είναι και κορίτσι και έχει άλλη χάρη. Γούσταρα κορίτσι από την αρχή και το πρώτο κορίτσι ήθελα να είναι».

«Εσύ ένας φαλλοκράτης...», σχολίασε ο Πέτρος Κωστόπουλος και τότε ήρθε το νέο "χτύπημα" Τατσόπουλου: 

«Δεν ήμουν ποτέ φαλλοκράτης. Εσύ ήσουν! Εγώ ακόμα και τότε ήμουν γατουλογαμούλης, στο τρίψιμο, στο σούξου μούξου! Πέσε πέσε πέσε... στο τέλος πήδαγες! Ποτέ δεν ήμουν ο macho τύπος». 

Νωρίτερα, ο βουλευτής είχε μιλήσει και για την κόντρα του με τη Χρυσή Αυγή που οδήγησε στη περιβόητη φράση για "τη μισή Αθήνα": 

«Χέστ... αν οι χρυσαυγίτες πουν ότι είμαι gay! Χέστ... και τότε και τώρα και πάντα! Ξεκίνησαν να με λένε gay για να δικαιολογήσουν ότι εγώ δήθεν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ είπα gay τον Κολοκοτρώνη. Για να διακιολογήσουν κάτι τόσο τρελό, σου λένε gay είναι και ο ίδιος. Οπότε έπρεπε να αποδομήσω το δεύτερο ψέμα για να αποδομήσω και το πρώτο. Εκεί εγκλωβίστηκα και είπα αυτή τη φράση».


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.