Με το ζόρι η ΑΕΚ 1-0 στην επόμενη φάση του Κυπέλλου....

Για άλλη μια φορά, απαράδεκτη η ΑΕΚ, με παίχτες άνευρους και με τον Δέλλα στον κόσμο του, κατάφερε να κάνει ντέρμπι ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι το παιδομάζωμα του καλοκαιριού, δεν αποφέρει καρπούς με την ευθύνη να πέφτει στο προπονητικό τιμ.

Η ΑΕΚ δεν ικανοποίησε για ένα ακόμα παιχνίδι με την απόδοση της, αλλά πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου της Γ Εθνικής επικρατώντας του Αστέρα Βάρης με 1-0 στο ΟΑΚΑ. Ο Μπρέσεβιτς μπήκε σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος και... λύτρωσε την Ένωση. Πρώτη φορά που ακούστηκαν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των "κιτρινόμαυρων"
Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Βάρης στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνική, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αγροτικό Αστέρα.

Η Ένωση είχε τον έλεγχο του αγώνα, προσπάθησε να κλείσει τον Αστέρα Βάρης στα καρέ του, αλλά τόσο η κακές της επιλογές στην τελική προσπάθεια, όσο και το παιχνίδι των φιλοξενούμενων (όλοι πίσω από την σέντρα για να αμυνθούν) δεν της επέτρεψαν να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ.

Από το 30' και μετά οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν την απόδοση τους, έκλεισαν τους αντιπάλους τους στην περιοχή τους, έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με τους Γροντή (33') και Πλατέλα (37'), αλλά το 0-0 δεν άλλαξε. Το σφύριγμα για την ανάπαυλα βρήκε για πρώτη φορά τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ να αποδοκιμάζουν -για πρώτη φορά- τους παίκτες!

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ο Αστέρας κλείστηκε στην άμυνα του, οι παίκτες της ΑΕΚ δεν βρήκαν διαδρόμους για να επιτεθούν κι έτσι άρχισαν τα.. . άστοχα σουτ. Ο εκνευρισμός του κόσμου από την εξέδρα μεγάλωνε περισσότερο και ο Δέλλας πέρασε τον Μπρέτσεβιτς, για να ενισχύσει την επίθεση του. Στο 70' ο Κροάτης επιθετικός δικαίωσε τον προπονητή του, ανοίγοντας το σκορ με όμορφο πλασέ μέσα απ' την περιοχή.

Ο τεχνικός του Αστέρα προχώρησε σε αλλαγές στην συνέχεια, για να κάνει επιθετική την ομάδα του, η Ένωση όμως δεν έχασε την κατοχή της μπάλας, ενώ στο 77' πέτυχε και γκολ με τον Πεταυράκη, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Η Ένωση διαχειρίστηκε σωστά την πρωτοπορία της στο σκορ, έφτασε τρεις φορές στο γκολ με του Μπρέσεβιτς και Ντακόλ κοντά στο 2-0 και τελικά πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ Εθνικής.

ΑΕΚ (Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσούπρος, Κορδέρο, Γροντής, Ντακόλ, Πόποβιτς (Μπρέτσεβιτς 62'), Πλατέλλας, Αργυρίου

Κυανούς Αστήρ Βάρης (Τσιγκούλης): Ούσιος, Σχίζας, Κόπελας, Πλίτσης, Σκουρλής, Παπαδημητρόπουλος, Μίχος, Φωστέρης, Καζαντζής, Ζώνας, Ανδρεαδάκης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια