Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ.......

Ο Βρυώνης έδωσε ένα καράβι λεφτά για να αγοράσει τον 902 και τώρα βλέπει την καταστροφή να του χτυπάει την πόρτα.
Εδώ είναι φανερό ότι υπερεκτίμησε τις δυνατότητες του και μάλλον θα το πληρώσει ακριβά. Προφανώς ο κύριος αυτός είχε την εντύπωση ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κομμάτι
από την ήδη μειωμένη διαφημιστική πίτα της αγοράς, αλλά υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο (μεgάλα κανάλια).

Σε αναζήτηση συνεταίρου με οικονομική επιφάνεια βρίσκεται ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης για τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» (πρώην 902). Κι αυτό γιατί η οικονομική στενότητα είναι πλέον φανερή, σε όλα τα επίπεδα, καθώς οι ανάγκες για ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας είναι αυξημένες και εντελώς διαφορετικές από αυτές ενός περιφερειακού- περιθωριακού καναλιού, όπως μοιάζει να είναι το κανάλι «E» στη σημερινή του μορφή (ο πρόεδρος Φυντανίδης δεν θα πρέπει να είναι και πολύ περήφανος).
Το κλίμα είναι πολύ βαρύ στο κανάλι και καθημερινό φαινόμενο είναι οι γκρίνιες και οι καβγάδες μεταξύ στελεχών αλλά και εργαζομένων. Και τι να περιμένει κανείς όταν οι εργαζόμενοι..
παραμένουν ακόμη χωρίς συμβάσεις και απλήρωτοι ενώ οι αρχισυντάκτες και οι επικεφαλής προσπαθούν να δουλέψουν με πενιχρά μέσα και ελάχιστο προσωπικό.Ενδεικτικό των ελλείψεων και των προβλημάτων, όπως γράφει το Secret, είναι ότι η εταιρεία που νοίκιαζε τα video walls σταμάτησε τη συνεργασία αφήνοντας τις εκπομπές της Φαίης Μαυραγάνη και του Ακη Παυλόπουλου χωρίς δυνατότητα συνδέσεων. Και μιας και οι συνδέσεις ήταν ανέφικτες, δεν πληρώθηκε ούτε η τηλεφωνική εταιρεία, με αποτέλεσμα να νεκρώσουν τα link και το κανάλι να μην έχει ζωντανή εικόνα ούτε από την παρέλαση ούτε από την δολοφονική επίθεση στα γραφεία της ΧΑ στο Ν. Ηράκλειο. Οι διοικούντες και οι διευθυντές ήδη σκέπτονται ένα rotation στο πρόγραμμα και στους παρουσιαστές του σταθμού.

Y.Γ Ο Γιώργος Καραμέρος την Κυριακή παρακαλούσε επί ώρα να δείξουν στην οθόνη την φωτογραφία της Ραχήλ Μακρή στα κάγκελα του Ραδιομεγάρου. Οι πίσω από τις κάμερες δεν του έκαναν το χατήρι κι αυτός έδειξε «κατανόηση» κουνώντας περιπαιχτικά το κεφάλι . Τα προβλήματα είναι πολλά και αυτό το εισπράττει κι ο τηλεθεατής... 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια