“Στημένος” ή απλά... τραγικός; Έδωσε 3 πέναλτι σε 4 λεπτά (βίντεο)

Αφού η μπάλα στα δύο πρώτα δεν μπήκε γκόλ έδωσε και το τρίτο όπου ήταν η φαρμακερή.
Όχι δεν έπαιζε ο Ολυμπιακός, το παιχνίδι ήταν στην Ρωσία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ένας διαιτητής σε παιχνίδι για την τρίτη κατηγορία του ρωσικού πρωταθλήματος, έδωσε σε διάστημα τεσσάρων λεπτών τρία ανύπαρκτα πέναλτι στους
γηπεδούχους, το ένα χειρότερο από το άλλο!
Ο αγώνας ήταν ανάμεσα στην Τέρεκ Γκρόνζι και την Αλανίγια, με τον διαιτητή να δίνει τρία πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων στο 0-0, τα οποία μόνο αυτός είδε!

Στο πρώτο υπήρξε μια μικροεπαφή εντός περιοχής, ο παίκτης είχε ήδη... αρχίσει να πέφτει και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Αυτός όμως που ανέλαβε να το εκτελέσει έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ε, αυτό ήταν! Ο διαιτητής φαίνεται πως το πήρε... πατριωτικά και λίγο αργότερα είδε τον γηπεδούχο επιθετικό να κάνει μια θεαματικότατη “βουτιά” εντός περιοχής και του έδωσε πέναλτι!

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων όμως ήταν “τσακάλι” και το απέκρουσε. Ο διαιτητής δεν πτοήθηκε και στη συνέχεια της φάσης είδε ένα παίκτη των γηπεδούχων να προσπαθεί να μαρκάρει -πέφτοντας- έναν της άλλης ομάδας και... μαντέψτε, έδειξε πέναλτι! Τρίτη και φαρμακερή και επιτέλους γκολ για την Γκρόζνι, που τελικά επικράτησε με 2-0


newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια