Η μητέρα της Μυρτούς ξεσπάει για τον Πακιστανό ''δράκο''

Η άτυχη Μυρτώ συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά σε ειδική μονάδα των ΗΠΑ - Οι νευρικές κρίσεις που παθαίνει προβληματίζουν τους γιατρούς που την παρακολουθούν...
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται το μεσημέρι ο Πακιστανός που τον Ιούλιο του 2012 είχε κακοποιήσει
βάναυσα την 16χρονη τότε Μυρτώ, η οποία από τότε δίνει μάχη για να ανακτήσει τις αισθήσεις της και νοσηλεύεται πλέον σε ειδική μονάδα στις ΗΠΑ.

Ο Πακιστανός δράστης - ΦΩΤΟ από ''Εθνος''

Ο Πακιστανός δράστης - ΦΩΤΟ από ''Εθνος''

Η μητέρα της, Μαίρη Κοτρώτσου, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της και δίνει τη δική της μάχη δίπλα στο παιδί της, μίλησε στο MEGA και τόνισε πως αποφεύγει οποιαδήποτε σκέψη για τον δράστη:


"Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τίποτα που να αφορά αυτό το πλάσμα γιατί όσο και να το σκεφτώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τρελαθώ. Κοιτάω μόνο τη Μυρτώ. Πως θα αντιμετωπίσω τα προβλήματα της Μυρτώς. Για μένα είναι πολύτιμη".

''Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τίποτα γι'αυτό το πλάσμα'' Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας της κόρης της η κ. Κοτρώτσου υπογραμμίζει: "Η βελτίωση όσο αφορά την κίνηση και την ομιλία είναι υποτυπώδης. Όσον αφορά τη νόηση υπάρχει κάποια βελτίωση. Το κυριότερο όμως πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Μυρτώ αυτή τη στιγμή είναι από κάποιες κρίσεις νευρικές που καταλήγουν σε επιληπτικές".

Η οικογένεια της Μυρτώς έχει ζητήσει την αναβολή της δίκης για ανθρωποκτονία καθώς η μητέρα είναι και η μοναδική μάρτυρας κατά του Πακιστανού, ο οποίος σχεδίαζε όπως φαίνεται την επίθεση στο κορίτσι αρκετό καιρό.


"Είμαι η μοναδική αυτόπτης μάρτυς. Είμαι η μοναδική που τον είδε πως κοιτούσε και τι έκανε, πριν κάνει ο,τι έκανε. Είμαι η μοναδική που μπορεί να περιγράψει με σαφήνεια τον τρόπο, που μελετούσε τις κινήσεις μας", λέει χαρακτηριστικά η μητέρα της Μυρτώς.10:17 πμ 29/10/2013



newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια